Paragnost Gerard

MEDIUM GERARDParagnost en medium Gerard. Vanaf mijn jeugd weet ik dat ik meer zie, hoor en voel.

In 2013 heb ik kennis gemaakt met Esther via een telefonisch consult, al snel besloot ik de inwijdingen Master Shambhala; Angel Light; Kundalini Reiki; Maria Magdalena bij haar te volgen.

Hierop is ontstaan dat ik op een telefoonlijn ben gaan werken en al snel deel nam aan beurzen. De eerste samen met de mentor en daarna met succes zelf verder. Evenals de sterke healingen die ik op afstand kan geven. Met de mentor heb ik nog steeds contact, waarbij het kan voorkomen dat ik samen met haar invoel op zwaardere consulten. Waarbij ze me begeleid om professioneel om te gaan met de emoties hiervan.

Kort daarop heb ik bij Cobie van Zegen (Het zesde zintuig) de Cursus Mediamiek; voelen, zien, horen en weten gevolgd. Bij Cobie heb ik geleerd om via psychometrie meer te ervaren en voelen, dit is onder andere het lezen van foto’s en voorwerpen. Evenals de Rider Wait Tarot.

Bij Connie v/d Hurk (zus van Peter v/d Hurk) heb ik de uitgebreide cursus Rider Waite Tarot met succes afgerond. Hierbij heb ik de Grote en Kleine Arcana leren kennen met alle betekenissen. De diverse leggingen zoals het Keltisch kruis en jaarlegging.

Bij Marlon heb ik geleerd op afstand huizen te reinigen. Het kan zijn dat dit bij extreme zaken een andere richting nodig heeft, dit zal ik dan ook zeggen.

Connectie met alle dieren zowel levende als overleden kan ik contact mee maken en u vertellen wat ik zie, hoor en voel.

Zo vond ik een kat terug die vermist was, zo kon ik vertellen dat deze dicht bij de woning en water was. De schuur waarin de kat gevonden is, stond bij het water. Dit bleek bij de buren te zijn.

Gestolen sieraden uit de woning, lagen 2 straten verderop. De sieraden kon ik precies beschrijven. Het getal 2 kwam door. Het huisnummer was ook 2 waar de sieraden gevonden zijn.

Mijn ontwikkeling zal zich steeds meer gaan professionaliseren richting vermissingen in het algemeen. Vooral dieren heb ik veel plezier in.

Ervaringsdeskundige in verslavingsproblematiek. Zo kan ik advies geven bij omgang van ouders, kinderen etc. Inzicht waarom, het letten op bepaalde gedragingen en signalen.

Op liefdesgebied wordt ik wel eens de liefdesparagnost genoemd. Hierin heb ik dan ook heel veel plezier.

Paragnost Gerard zie profiel KLIK HIER!!