Paragnost Eddie

Eddie.eu Paragnost EddieParagnost Eddie. Een begrip in paraland. Onder de naam Eddie.EU gaat heel veel schuil. Een imperium van honderden spirituele medewerkers die allen een kei zijn in hun vak. Ze hebben zich spiritueel ontwikkeld op allerlei fronten.

Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe word je spiritueel

Spiritueel word je niet, je bent het. En in feite is iedereen het. Mits die zich er in verdiept. Om je spiritueel te ontwikkelen is lef en durf nodig. Is als een dwarsligger op een spoor. Je waant je buiten de gebaande paden, omdat je in jezelf iets voelt, dat anders is dan de gevestigde orde. En je kunt ook niet anders dan je eigen pad volgen, als je met het spirituele virus ter wereld komt.

Je moet en je zal ontdekken wat er is. Dat gaat vaak gepaard met heel veel ellende in de eerste helft van je leven. Met je ouders is er vaak geen goede band. Die willen je in een keurslijf stoppen, waarin je je als medium of paragnost helemaal niet thuis voelt.

Vaak zijn het diegenen die zich niet thuis voelen op het aardse

Des te harder anderen pushen, om “normaal’ te zijn, des te dwarser word jij. Relaties verlopen vaak moeizaam. Op de een of andere manier is het vinden van je eigen rol, je eigen ik, moeilijk. Relaties zijn dan er niet, om die voort te zetten.

Het zijn allen boodschappers, de mensen op je pad en wat ze je komen brengen. Alleen weet je dat dan vaak nog niet. Je wijdt het aan jezelf, dat heb je je hele leven al gedaan. Als kind zijnde, kon je je ei nergens kwijt. Niemand die je begreep. Met vriendjes spelen, liever niet.

De spiritueel consulenten van Eddie.eu zijn doorzetters

Alle spiritueel consulenten zetten hun ziel en zaligheid in bij Eddie.EU. Overigens allen als zelfstandig ondernemer. Ze zijn dus niet in dienst. Ze vertegenwoordigen volledig zichzelf. Hun box op Eddie.eu is hun “winkel.” En hebben het vaak in het leven al pittig gehad. Totdat ze hun spirituele gaven voor zichzelf erkende.

Eddie.eu Paragnost Eddie

De filosofie van Eddie.eu

Alle spiritueel consulenten staan volledig achter de filosofie van Eddie.EU. De boodschap uitdragen dat we allen met elkaar verbonden zijn. Onderdeel uitmaken van de natuur, alles wat leeft en bloeit. En alles zijn oorsprong vindt in de liefde als kracht.

Vanuit die boodschap wordt er gewerkt op de spirituele hulplijnen van Eddie.EU. Dagelijks staan dag en nacht honderden spirituele kanjers klaar. Om al diegenen die met vragen zitten, in hun eigen leven volledig zijn vastgelopen, te woord te staan.

Hoe kom je in contact met de consulenten van Eddie.eu

Dat kan op verschillende manieren. Via een telefonisch consult, en als je dat snel wilt, bel je 0909-0525 als je in Nederland woont. Of voor Diegenen die vanuit België contact zoeken via het nummer, 0907-37065. Je komt dan uit bij dubbel gescreende spirituele hulpverleners van Paragnost-Eddie.nl. Naast bellen, kun je ook chatten. Op de chatwebsite Paragnostenchat of Het ZesdeZintuig, om er een paar te noemen. Ook een consult per email behoort tot de mogelijkheden. Dat heet een E-consult.

Betaalbaar spiritueel consult bij Paragnost Eddie

Wil je de kosten in de hand houden kun je credits aanschaffen. Op de diverse websites van de eigenaar Paragnost Eddie van het imperium Eddie.EU, word je daar in wegwijs gemaakt.

Het  bellen, chatten, E-consult kun je via gsm, telefoon, laptop of tablet kunt doen. Kijk maar eens rond op Paragnostenchat.nl. Een keur aan ook dubbel gescreende spirituele hulpverleners, die hun sporen allen hebben verdiend in paraland.

Dan heeft Eddie.EU ook een primeur. Je kunt ook met een medium, paragnost, healer, kaartlegger, coach, therapeut, beeldbellen. Kijk maar eens op spirituelehulplijn.com

Dit is fijn, voor als je bijvoorbeeld samen met een vriendin, of je partner een spiritueel consult wilt. Maar ook als je bijvoorbeeld de kaartlegging voor je wilt zien.

Gratis adverteren op Mediumplein

Daarnaast bestaat ook de website Mediumplein.nl, die onder Eddie.EU valt. Een plek waar spiritualiteit samenkomt. Alles op gebied van het paranormale is daar te vinden. Als jij werkzaam bent op het gebied van het spirituele, zeker een aanrader daar eens te kijken. Je kunt een account aanmaken en gratis reclame maken. Waar vind je het nog!

Roep spirituele hulp in van Eddie.eu

Zit je met vragen, zoek je naar wegen om zaken op te lossen. Loop je vast in je relatie. Heb je twijfel bedenkingen bij iets? Neem dan gerust contact op met een van de spirituele medewerkers werkzaam voor Eddie.EU via een van de websites die door Paragnost Eddie vol liefde is opgezet.

Samen de wereld en de mens liefdevoller maken. Voor elkaar, voor respect en om inzichten te krijgen in onszelf. Want er telt er in het leven maar één! Dat ben jij. Maak het leven voor jezelf zo aangenaam mogelijk.