Credits

Eddie.eu CreditsCredits. Betaalbaar een spiritueel consult? kies dan voor de aanschaf van een credittegoed vooraf. Hoe werkt dit?

  1. Registreer je bij dit  Eddie.eu klantaccount icoon
  2. Nu heb je een eigen account, waarin je alles kunt regelen
  3. Kies een van de aantrekkelijke creditpakketten uit
  4. Reken deze online af
  5. Klaar voor een spiritueel belconsult bij Eddie.eu
Hoe bel je met een credittegoed een spiritueel consulent van Eddie. eu

Je hebt een credittegoed. Hiermee kun je betaalbaar bellen. Voor NL toets het telefoonnummer +31 103009172 in. Voor BE + 3243203097 intoetsen. Kijk nu in je account van Eddie.eu. Dan zie je Pin staat. Deze code is uniek voor jou. Toets deze nu in. Kies nu de online consulent van jouw keuze. Of voor een willekeurige consulent. Jouw belconsult gaat van start.

Eddie.eu KlantaccountRedenen om te kiezen voor Eddie.eu credits

Naast dat credits goedkoper zijn om een spiritueel consult te ontvangen. Enerzijds zorgt de aanschaf van credits ook dat je waar je je ter wereld ook bevindt, altijd een medium of paragnost kunt raadplegen. Want je belt immers niet met een 0900 nummer, maar met een vast telefoonnummer. Anderzijds wel zo fijn als je je in het buitenland bevindt en toch de behoefte voelt een spiritueel consulent te raadplegen. Of je vaste consulent net even nodig hebt. Mogelijk rekent uw (mobiele) telecomprovider extra kosten.

Chatten met Paragnostenchat credits

Zoals je ziet, is er ook de mogelijkheid om te chatten met online mediums en paragnosten. Dit kan bij Paragnostenchat. De bekendste en grootste chatwebsite van Eddie.eu. Mits je credits voor de chat aanschaft op de chatwebsite Paragnostenchat. Dat kan hier. Want soms is een chat net even makkelijker, dan een belconsult. Hoewel de telefoon pakken en het telefoonnummer aan te klikken bij een van de boxen, wel razend populair is.

E-consult

Bellen en chatten, om een spiritueel consult te hebben, kan niet altijd mogelijk zijn. Maar dan is er nog een alternatief, namelijk je vragen stellen per email. Want dan heb je de tijd er goed over na te denken. Want een bel-of chatconsult gaat altijd te snel, denken we achteraf. Hoewel je even op de antwoorden moet wachten, is een E-consult heel fijn. Je krijgt immers de antwoorden op papier in je account van Eddie.eu. Ga naar de pagina E-consult om te zien hoe je het aanvraagt.