Wel eens van bevroren herinneringen gehoord?

Wel eens van bevroren herinneringen gehoord?Wel eens van bevroren herinneringen gehoord? Bevroren herinneringen, we hebben ze allemaal. Ze kleuren ons leven en ook ons denken. Het zijn momenten, die in ons geheugen gegrift staan. Ze kunnen zowel negatief als positief zijn. Waarbij de negatieve herinneringen de boventoon voeren.

Het zijn allemaal trauma momenten waar we een bepaald etiket op hebben geplakt. Het deed ons pijn, heel veel pijn en die pijn willen we nooit meer voelen. Vaak zakt de pijn wel weer weg, maar kan zomaar ineens door iets worden aangeraakt.

Dan komt die bevroren herinnering acuut naar boven, die je destijds zo negatief heeft beïnvloed. Je hebt er zelf iets bij ingevuld, zegt een paragnoste van Eddie.EU. Het kan in je babytijd zijn. Je lag huilend in je bedje en voor je gevoel keek er niemand naar je om. Daar heb je een bevroren herinnering van gemaakt.

Het etiket dat er op is geplakt, niemand geeft om mij, niemand hoort of ziet mij. Je bent van mening dat dat nog steeds zo is, om die reden kleurt het je leven en je manier van kijken. Je bent het gaan geloven en denken.

Te pas en te onpas komt de gedachte naar boven. Zie je wel, weer een die me niet ziet staan of rekening met mij houdt. Ja hoor, daar is er weer een waar ik lucht voor ben. Je bent er op de een of andere manier, bewust en onbewust zo op gefocust.

Dat bij het minste of geringste direct wordt ingevuld dat het waar is, dat het klopt en dat het de rode draad in je leven is geworden. Je hebt als het ware de herinnering bevroren en laat je je leven praten spelen.

Veel mensen in je omgeving negeren je helemaal niet. Geven je precies dezelfde aandacht die ze aan ieder ander geven, alleen interpreteer jij het vanuit je bevroren herinnering. Die pijn van de afwijzing, die het niet eens was, zit heel diep geworteld.

Het kan zelfs een eigen leven gaan leiden, zegt de paragnoste van Eddie.EU. Zodanig dat je bij iedereen gaat denken, die moet mij niet, die negeert mij. Ik sta toch altijd klaar, heb voor iedereen alle begrip, waarom hebben ze dat nou niet voor mij?

Ze hebben het wel voor je, begrip en ze zien je heus wel, alleen zie je het zelf niet. Er zo van overtuigd dat die bevroren herinnering waarheid is. Je loopt er een keer op stuk, om er achter te komen, dat wat je jezelf destijds hebt wijsgemaakt, op dat moment er zeker was. Alleen is het niet zo, dat je dit door kunt trekken naar elke situatie en naar iedereen om je heen.

Je gedrag is er namelijk volledig op afgestemd. Altijd alert of mensen je zien en horen, rekening met je houden. Bij het minste of geringste dat je voelt, dat de aandacht er niet is, komt weer dat stemmetje.

Je zult ook momenten hebben dat je alleen bent en je afvraagt, waarom. Waarom overkomt mij dit! Wat doe ik verkeerd? Het antwoord komt niet op de waarom vraag. Wij, de mediums en paragnosten van Eddie.EU kunnen hem voor je beantwoorden. En nu je dit leest, weet je dat je bevroren herinneringen hebt, die jouw denken en leven kleuren.

Je kijkt als het ware naar datgene wat je een keer is overkomen, nog steeds naar iedereen. Door in te gaan zien, bewust te worden dat je bij al je contacten iets inkleurt, kun je gaan zien, dat geen enkel mens hetzelfde is. En dat er heel veel mensen zijn die jou wel zien, je wilt het alleen zelf niet zien.