Thea het medium

top consulentenThea het medium. Hallo allemaal, Sinds 8 jaar ben ik me meer gaan ontwikkelen in de spiritualiteit en het paranormale. Heb veel cursussen gevolgd, o.a energetisch therapeut en coach. Ik ben heldervoelend en –wetend. Ook zit ik al meer dan 5 jaar op paranormale beurzen. Ik geef begeleiding bij:- hooggevoeligheid, spiritualiteit bij volwassenen en kinderen

-nieuwetijdskinderen en volwassenen -persoonlijk en spirituele groei -regressie en gevoelsoefeningen/ lichaamswerk -fotolezen -kaartleggingen o.a: lenormande, engelentarot, zielskaarten -verleden-heden-toekomst -relatieleggingen -inzicht  in problemen en situaties/ keltisch kruis -inzicht in persoonlijke en spirituele lessen -inzicht levensdoel en lessen van de ziel -helderziende waarnemingen -boodschappen van overledenen -(afstands)healing met de engelen -zielsliefdes

Ik geef workshops in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. YourInnerSelf – Engelenlichtwerker

Voor meer info kijk dan op Paragnosten chat  klik hier!!

Thea