Medium Petra

chat met petraHallo lieve allemaal, ik ben Petra

Graag wil ik een stukje van mijn belevingen vertellen, over mijn eigen pad.

Zo’n 36 jr. geleden kwamen er bij mij de ingevingen die ik in alle liefde tot me nam.

Ik leerde luisteren (Geestelijk) zonder dat ik in mijn hoofd het antwoord al zelf had.

Ik ging luisteren en kreeg ik alles wat in liefde kwam door.  Had ik zelf een vraag, dan kwam ik al snel tot de ontdekking dat ik steeds bij mezelf moest blijven. En mezelf niet bezighouden met de ander. Met pen en papier sloot ik mezelf af en liet de woorden op papier komen. Daarop mocht ik voor anderen (via automatisch) ook luisteren, waarop alle antwoorden hun ziel raakten.

Het verbaasde mezelf ook, dat ik zowel hun of de anderen niet eens kon, en toch de juiste snaar pakte. Het is een ontwikkeling die voor mezelf over bergen en dalen ging zowel spiritueel als mijn eigen levenspad.  Heb een tarot cursus gevolgd bij Joop Vlag. En liefde stroomde over, op zielsniveau. Deze man is voor mij een grote inspiratie op innerlijke liefde geweest. Natuurlijk niet voor mij alleen maar voor velen.

In 1996 heb ik mijn 1ste inwijding mogen ontvangen in de Tera Mai Reiki. En 1 half jr. later de 2de graad. Zodat ik op afstand met symbolen mocht werken. En in 1997 mocht ik de initialen ontvangen op master schap. In 2007 kreeg ik een hersenbloeding en kon ik mijn werk in de zorg niet meer verrichten. Zodoende ging ik 1jr. later solliciteren op een paranormale hulplijn. Dan mocht ik mijn liefde voor mensen op deze manier geven. Ik geef iedereen in liefde antwoorden op zielsniveau. Uit het zielen bestaan mogen ingevingen komen in ieder mens. Wanneer iemand met me spreekt (chat) komen er woorden in me, die ik mag doorgeven.

Het is dan ook heel goed, als je na een gesprek, dingen los laat over wat er bij je speelde. Dan is er een transformatie klaar op paden die in je ziel keren. Het is goed dat ik zonder ik iets hoor, jullie te woord mag staan. Uiteraard mag je alles vragen. Er komen onpasselijke dingen naar boven die in je gevoel niet fijn aanvoelen. Dit wordt eerst aangeraakt voordat het in het gevoel loopt. Het is doorgegeven dat uit mijn geschriften mooie zielen mogen stromen.

Dingen transformeren zodat iedereen verder mag gaan over Het Goede Pad. Aartsengel Michaël heeft geen oordeel en pakt iedereen die hulp nodig heeft op liefde aan.  Ik ben zeer dankbaar dat ik bij  paragnostenchat.nl  werkzaam ben. Ik laat iedereen in hun waarde.

Neem maar mijn hand.

Jij hoeft niets in je lasten mee te dragen.

Ben bereid je stukken die je niet meer wenst, los te laten.

Er is meer tussen hemel en aarde.

Laat het tot inzichten komen.

Want het is in iedereen mooier als het in liefde staan mag.

Vertrouw in liefde en verlaat angsten.