Medium Esther

medium esther verteltMedium Esther vertelt. Sinds kind ben ik al extreem intuïtief, helderziend, helder-voelend en soms helder-ruikend. Na een reguliere carrière (functioneel beheer en kwaliteitsmanagement) ben ik de weg ingeduwd om van mijn gevoelens mijn werk te maken. Daarna heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Met name op gebied van trauma-verwerking. Sinds december 2015 ben ik basis psycholoog. Naast Hypnose & regressie therapeute. Diverse bijscholingen gevolgd zoals karakterstructuren, vingerlabyrint, body drum release etc.

Veelal werk ik met oorlog gerelateerde problematiek. Voorgaand onderwerp ben ik ervaringsdeskundige als dochter (joodse afkomst en molukse, partner (veteraan) en moeder (kinderen van een veteraan). Hierover heb ik dan ook een boek geschreven. ‘Achter de Maskers van het Stilzwijgen’. Daarnaast schrijf ik veel blogs die onder andere te lezen zijn op www.paragnost-eddie.nl

 Leeftijden waarop gebeurtenissen hebben plaatsgevonden die op het huidige leven van invloed zijn kan ik benoemen. Soms krijg ik daar beelden of gevoelens bij.

Een voorbeeld hiervan is een meisje dat op haar zesde levensjaar door ‘vriendinnetjes’ was afgewezen, op haar twintigste was zij nog steeds alles aan het doen om ‘aardig’ gevonden te worden. Nu is dat doorbroken.

Net als er namen van personen door kunnen komen. (Dit gebeurt niet veel)

 Als (trance)medium kan ik channelen met overledenen en gidsen. Veelal krijg ik beelden via de overledene binnen, zodat u weet dat ik met de juiste persoon channel. Het kan ook voorkomen dat ik beelden van vorige levens zie.

 In het begin van het consult vraag ik meestal alleen naar uw voornaam en leeftijd, eventueel het onderwerp. Om zuiver te blijven onderbreek ik vaak in het begin, later in het consult kunt u aanvullen of vragen stellen. In het begin vooral alleen bevestigen met ja of nee.

Door onder andere mijn opa wordt ik bij ‘zwaardere’ consulten begeleid. In één van zijn vorige levens is hij een sjamaan geweest. In zijn laatste leven een dominee. Daarnaast heb ik nog vele andere gidsen.

 Met engelenenergie en engelenlicht werk ik vooral binnen de cursussen die ik geef. Daarnaast ben ik Master; Reiki, Shambhala, Angel Light, Kundalini Reiki, Maria Magdalena.

 Naast trauma maar eigenlijk daaraan gerelateerd, heb ik ervaring met nieuwetijdskinderen, vooral met kristal, indigo en regenboogkinderen. Dit in combinatie met hoog sensitiviteit of high sensation seeking.

 De richting van deze carrière begon met de vraag of ik op een Halloween avondje tarotkaarten wilde leggen. Daarna werd ik gevraagd voor een workshop Encaustic te geven. Bij de beurzen werd al gauw de vraag gesteld of ik lezingen wilde geven, dit met psychometrie. Overigens leg ik bijna nooit kaarten, en werk met wat de energieën me doorgeven.

Naast gebeurtenissen en zaken te benoemen, is het belangrijk dat er ook manieren worden aangereikt om te verwerken of op te lossen. Ik werk vanuit eerlijkheid en liefde, als ik iets niet door krijg of het gevoel heb dat ik u niet kan helpen zal ik dat ook zeggen. Indien mogelijk naar de juiste collega doorsturen.

www.paragnost-eddie.nl