Ieder mens is geboren om te stralen

Ieder mens is geboren om te stralenIeder mens is geboren om te stralen. ieder mens is een wonder. Zo zien we het wel als een baby geboren wordt. Wat een wonder zeggen we dan. Het heeft alle 5 de teentjes aan 2 voeten, alle 5 de vingertjes aan 2 handen. Is iets waar we vaak als eerste naar kijken.

Helemaal compleet, met alles er op en er aan. Wat zou het een wonder zijn als we het wonder als een wonder zouden blijven zien. Maar niets van dit al. Terwijl ieder mens geboren is om te stralen. Daarvoor zul je toch echt dat gevoel van verwondering vast moeten blijven houden.

Helaas doen we dat niet. Hoe prachtig de kleine ook is, op een gegeven moment moet die mee gaan draaien in een wereld van afgunst, macht en waarin de verwondering nog maar weinig aanwezig is. Eigenlijk valt op een gegeven moment de hele magie weg in ons leven.

Daar al wel eens bij stilgestaan, hoe vreemd of dat eigenlijk is. Zegt een medium van Eddie.EU. Hoe kan een mens stralen als die zichzelf niet als het mooiste wonder op aarde vindt? Dat je moet gaan voldoen aan een of andere norm, anders val je buiten de boot.

Ineens zijn we als mens geen wonder meer, want alle regels waar je aan moet voldoen, de keiharde buitenwereld. Die en ieder afstraft, moet je mee gaan dealen. Zelfs diegenen die wel durven te stralen, hebben het moeilijk.

Want als je straalt, dan komt afgunst en jaloezie om de hoek kijken. Weet je hoe mooi of het is dat stralen? En waarom we daar allemaal naar op zoek zijn in feite, zegt een tarot kaartlegster van Paragnost Eddie.

We worden met licht in ons geboren. Onze vlam, onze ziel, die schijnt als baby zijnde volop. Onbevangen is het kleine kind zijn prachtige stralende vlam. En hoe kunnen we er nu voor gaan zorgen dat we die vlam volop laten branden bij iedereen?

Stoppen met mensen in hokjes te willen duwen. Meegeven aan kinderen dat ieder mens bijzonder is, zoals die is. Dat het uiterlijk juist van een ieder prachtig is. Dat we allemaal verschillend zijn. Hoe bijzonder is dat?

Dat datgene wat je draagt, doet en hebt niet van enig relevant belang is. Daarmee verdwijnt direct heel veel afgunst, machtsspelletjes, manipulatie, zegt de tarot kaartlegster van Paragnost Eddie. Eigenlijk zouden we allemaal spirituele leer mee moeten krijgen, als kind zijnde.

Dat zou al zo enorm schelen, voor al dat licht wat we in ons hebben. Dan zou het niet niet gedoofd worden, waardoor we geconfronteerd worden met angsten. Het zijn met name de angsten die we hebben, waardoor we niet kunnen en durven stralen.

Pas als je de liefde voor jezelf in je hebt toegelaten, gaat je vlam volop in het licht staan. Wat er dan ook gebeurt, het maakt je niet uit, je houdt je licht brandend. Niet dat je onverschillig wordt dan, of nonchalant, of iedereen lekker links laat liggen.

Nee juist niet, je staat als je straalt, volop in een gunstand. Dat is nou het mooie als je straalt. Je hebt geen behoefte om anderen pijn te doen, maar ook jezelf niet. Je hebt geen behoefte een ander te kleineren of te manipuleren, maar ook jezelf niet.

Dit is de kracht van de liefde, zegt een paragnost van Paragnost Eddie. De onverklaarbare, maar oh zo powerfulle kracht die de mens allen in zich heeft, waardoor die volop kan stralen.