Magie ontstaat als jij je zielsmissie uitoefent

zielsmissieMagie ontstaat als jij je zielsmissie uitoefent. Het leven is zo mooi, dat het eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Voor velen is het leven niet mooi, ze verlangen er wel intens naar. Maar als je elke dag moet buffelen voor je centjes, heb je de tijd niet om toe te komen aan wat je ziel je wilt vertellen.

Toch zul je op een gegeven moment en vaak is dat zo rond ons veertigste levensjaar, geconfronteerd worden met je eigen leven. Deze periode voelt aan als onzeker, veel twijfel, geen grond onder je voeten. Soms denk je, zegt een spiritueel hulpverlener van Eddie.EU zit ik soms in een depressie?

Je denkt veel na, hebt behoefte aan alleen zijn, je trekt je vaker terug. Je kijkt in eerste instantie naar alles om je heen, je werk, je relatie, de dingen die je doet. Wat gebeurt er met me, zit ik in de overgang soms. Mijn lijf reageert anders, ik ben zo futloos, geen energie. Hoe kan dit toch allemaal?

Je bent met een ongelooflijk mooi proces gestart, het vinden van je zielsmissie. Dat had al plaats moeten vinden in je jeugd, alleen gebeurt dat bij praktisch niemand. Maar we komen er als mens niet onderuit. Iets dwingt ons schijnbaar om er mee aan de slag te gaan.

Wij mediums en paragnosten, kaartleggers, koffiedikkijkers weten wie ons daartoe aanzet. De allesomvattende liefdeskracht. Het Goddelijke, het universum. Die leidt ons. Die verlangt van ons dat we tijdens ons aardse leven, de verbinding maken met onze eigen ziel.

In dat proces zit je dus. Verdorie denk je nu, dat is heftig. Waarom gaat dit gepaard met zoveel pijn, ellende, verdriet. Ik wil dit niet voelen. Ik wil gewoon weer lekker terug naar dat oude leventje van hiervoor.

Dat ja daarnaar terugverlangt, snappen wij mediums en paragnosten van Eddie.EU ook, maar het kan niet. Het is namelijk de bedoeling om wat je als oud leventje bestempeld magisch te gaan maken. Je zielsmissie te vinden en daaruit te gaan leven en handelen.

Dat kan enorm veel betekenen. Dat je alles en iedereen om je heen de rug toekeert. Niet verstandig om zo radicaal dat te doen. Je zult namelijk merken dat dat je niet gaat geven wat je zoekt. Juist alles om je heen er laten zijn en de weg naar binnen gaan.

De weg naar binnen doe je eigenlijk al, om die reden trek je je terug, je bent je daar alleen nog niet bewust van. Des te meer reden om eens een van de spirituele hulpverleners van Eddie.EU te raadplegen.

Zij maken je heel snel bewust van het proces waarin je terecht bent gekomen, en ze geven je handvatten mee om er ook zo snel mogelijk doorheen te komen. Zo kom je uit bij je zielsmissie. Dat is voor iedereen verschillend. Weet ook dat niemand je er in kan raden. Er bellen of chatten wel eens cliënten met een spiritueel hulpverlener die dan gaan vragen. Waar loop ik warm voor? Wat is beter om te doen, een baan in de zorg, of achter de kassa.

We snappen heel goed dat het fijn is als iemand anders daarin voor je kiest. Maar laat dit nu precies datgene zijn wat te maken heeft met je zielsmissie. Waar voel jij je goed bij. Wat geeft jou energie, waar loop jij warm voor. Dat weet alleen jij en niemand anders.

Hoe je er achter kunt komen, daarmee kun je wel gesprekken voeren met een medium of paragnost. Zo was er pas een nog jeugdige man, die barstte van de energie en zoveel in zijn hoofd had, waar die blij van werd. Dat zijn eigen enthousiasme hem voor de voeten liep. Het medium gaf een paar voorbeeld en hij voelde daarbij direct een nee of een ja. Zo kun jij ook voor jezelf dit toepassen. Zodra je je zielsmissie weet, verschijnt de magie in je leven.