Het is de ziel die bepaalt

Het is de ziel die bepaaltHet is de ziel die bepaalt. We denken dat we alles zelf bepalen. Nou ja, mits we ons niet laten leiden door anderen en eigen keuzes kunnen maken. Vanuit spiritueel oogpunt gezien, bepaalt de zie. Hoe gaat dat in zijn werk? We gaan het eens vragen aan een aantal topconsulenten die werkzaam zijn voor Eddie.EU.

Het is de ziel die bepaalt, lezen wij in de spirituele leer. Kunnen jullie dit nader verklaren? Dat kunnen we zeker, geven mediums en paragnosten aan. De ziel in onze spirit, ons vuur, ons leven. Deze zorgt er voor dat we diep van binnen altijd, ook al gebeurt er van alles, de kracht hebben om door te gaan, enerzijds.

Anderzijds zorgt de ziel voor de vreugde, de blijheid, de magie van het leven. Als een mens zijn ziel verkeerd behandeld, hetzij in een relatie zitten die niet goed voor je is. Hetzij jezelf niet serieus nemen, waardoor je telkens in de problemen komt.

Je angstig bent en daardoor veel dingen niet durft, als bijvoorbeeld voor jezelf opkomen. Dan zal de ziel dit aangeven. De ziel geeft dan een seintje in de vorm van een bepaald soort lijden. Lijden kan zijn, een andere persoon die je respectloos behandeld. Werk wat geen stand houdt, altijd ruzie in een relatie. Niet overweg kunnen met een van je ouders.

Allemaal seintjes die de ziel de mens geeft, van. Let je wel op. Je laat mij lijden. En het is jouw taak er voor te zorgen, dat ik niet lijd, zegt de ziel hiermee. Maar weet de mens veel, die krijgt op gebied van spiritualiteit niets mee. Terwijl dat de wijsheid is, die een mens zo hard nodig heeft op volwassen leeftijd.

Helaas wordt hier nog geen waarde aan gehecht en heeft de mens dus werkelijk geen idee, hoe die echt zou moeten kijken naar de dingen. Hoe die hoort te denken over dingen en hoe die in zichzelf hoort te voelen en te luisteren naar zijn ziel.

Laten we het anders zeggen, geeft een medium van Eddie.EU aan, werkzaam op de spirituele hulpsite Paragnost Eddie. Je zit in een liefdesrelatie en er is altijd sprake van ruzie en onenigheid. Jij hebt je hart aan de ander gegeven, je houdt van de ander. Toch is er constant sprake van over een weer gesteggel, elkaar niet begrijpen, stiltes, afstand. Wat betekent dit? Je ziel lijdt hieronder.

Met andere woorden, al houd je nog zoveel van iemand, als het telkens uitmondt in ruzie en verwijdering, wie bepaalt dan in feite? De ziel. Je kunt dit wellicht jaren volhouden, maar er komt een moment dat je op bent, klaar bent, een streep trekt.

Wie bepaalt dit? De ziel. De ziel bepaalt dus in feite alles. Des te beter is het altijd naar je ziel te luisteren. Dan weet je precies of je het goede doet voor jezelf. Dan begrijp je ook dat het jouw taak is, de ziel te beschermen voor kwaad.

Voor omstandigheden die niet goed voor je zijn, die jou niet dienen. Niet iets positiefs toevoegen in je leven. Met andere woorden, zie je dat de ziel bepaalt. Dat deze heel geduldig is. Dat die je je gang laat gaan.

Dat je eerst misschien wel in 7 sloten bent gelopen. Tig keer dezelfde manier van handelen hebt gedaan, om er dan achter te komen. Wacht even, ik zie nu in dat zoals ik het doe, niet goed is. Dat is telkens weer dezelfde type man kies, waar mijn ziel niet bij gebaat is.

Dat het tijd wordt om, voordat ik mijn hart weggeef, eerst eens goed onderzoek of die ander iets positiefs gaat toevoegen in mijn leven. Anders bega ik weer dezelfde fout. Nou spreken wij mediums niet van fouten. Je doet het immers niet expres. Je weet niet beter. Dat leer je door naar je ziel te luisteren en die te laten bepalen.