We zijn allen geboren voor het geluk

We zijn allen geboren voor het gelukWe zijn allen geboren voor het geluk. Nou, ik weet nu al dat mensen, als ze dit lezen, bij zichzelf denken. Ik toch echt niet. Dat kan, wat de titel behelst is, dat we allen geboren zijn voor het geluk. Alleen de manier waarop jij de kennis hebt meegekregen, bepaalt voor een heel groot gedeelte je denkpatroon.

Als dit denkpatroon er een is van angst en zorgen, dan is het inderdaad zo, dat je het geluk, waarvoor je bent geboren, nog niet kunt omarmen. Dat komt wel, mits je openstaat voor verandering.

Jouw geest is verbonden met een onuitputtelijke bron van vreugde. Die jou in alles prachtig vindt en altijd er voor zilt zorgen dat jij de vreugde van het leven vindt. Jij zult daar wel zelf ook het universum voor moeten “aanbidden”. In de zin van erkennen en zijn werk laten doen. Er in vreugde naar kijken en denken en naar handelen.

Er ontstaat dat een super verbinding, van 2 kanten. Jij die het geluk kan voelen, door die kracht die het je wilt laten voelen, toe te laten. Wat gebeurt er dan? Dan ben je ineens wel geboren voor het geluk.

Er gaan dan dingen gebeuren, dat je iemand tegenkomt, iemand je iets zegt, een tekst onder je neus verschijnt. Allemaal tekenen, die je iets wilden duiden. Waardoor jij het geluk aan je zijde kunt krijgen.

Het zijn onze eigen gedachten, die weerstand kunnen geven aan deze verbintenis. Als de gedachten negatief zijn, in een constante stroom van zorg en angst staat, is het logisch dat je geen geluk voelt. Je laat het immers niet toe.

Er zit weerstand op en dat voelt de kracht die door jou toegelaten wilt worden, dan ook. Elke stressvolle gedachte ondermijnt de verbintenis. Er bestaat geen stress. Dat is wat jij bedenkt. Het is de kunst van het leven, zegt een spiritueel consulente van Eddie.EU is zelf zorgen voor een zo’n rustig mogelijk leven. Je druk maken over alles, wat niet loopt, zorgt er alleen maar voor dat het erger wordt.

Wat je aandacht geeft, dat groeit. En momenteel heerst er wereldwijd angst en vrees. Werkelijk op alle fronten schudt het op zijn grondvesten. Ga jij daar stress over krijgen, dan verbreek je de verbinding met het Goddelijke. Die juist er voor jou wilt zijn. Hier zit de weerstand.

Al staat de hele wereld op zijn kop, blijf de rust zelve. Bewaak de kalmte, laat gedachten niet door de angst jou overnemen. Je zult zien, er worden je oplossingen aangereikt, waardoor jij denkt. Zie je wel, ik wist dat ik geen angst hoefde te hebben. Ik wist diep van binnen dat er voor mij wordt gezorgd.

Het is het vrezen dat er voor zorgt, dat de verbinding met het Goddelijke, het universum wordt verbroken. Wil je leven dat je voor het geluk geboren bent, laat dan het universum voor jou het werk doen.

Dat wil niet zeggen, hang lui achterover. Het wilt zeggen, doe alles in positieve gedachten en vertrouwen en geloof. Je zult zien dat het tij dan ook voor jou gaat keren. Dat je wel degelijk voor het geluk geboren bent, geeft een medium van Eddie.EU aan.

Het is de weerstand in onszelf die er voor zorgt dat we het geluk niet toestaan. Sterker nog, we zijn er zo bang voor. Dat als het geluk zich wel een keertje laat zien, we direct denken. Oké, wat is het volgende dat op mijn pad komt, waardoor het geluk verdwijnt.