Wie maakt wie gelukkig en ongelukkig?

Wie maakt wie gelukkig en ongelukkig?Wie maakt wie gelukkig en ongelukkig? Zoals de mens denkt, zal die denken. Dat doen anderen, die maken mij oftewel gelukkig of ongelukkig. Niets is minder waar. Als de zon schijnt, fleuren de meeste mensen op. Heerlijk dat zonnetje, het maakt me blij. Ik wordt er vrolijk van.

Als het regent, bah, ik word nat, heb er geen zin in en de stemming in je daalt. Zie je dat iets buiten jou zelf om, je stemming kan maken of breken. Dat we dus ook zo denken, dat een ander ons gelukkig of ongelukkig kan maken.

Dat niemand er bij stilstaat of dit wel juist is, of het wel klopt. Heeft alles te maken met het feit dat we als mens allemaal zo gaan denken, dat omstandigheden in ons leven, ons leven bepalen. Maar het is juist precies andersom.

Het is de bedoeling dat we als mens de omstandigheden bepalen. Zolang we dat iet weten, zullen we afhankelijk zijn van anderen om ons heen. Die moeten ons een goed gevoel geven. Maar is het niet de bedoeling dat we dat van onszelf verlangen?

Ja, dat is de bedoeling geeft een paragnost van Eddie.EU aan, alleen weten we dit niet. Dus lijden we eerst heel veel als het om de liefde gaat. Omdat we het eerst zoeken bij anderen, bij dingen die we doen en willen hebben.

We denken dat ons dat gelukkig maakt. Maar als dat uitblijft en dat blijft het vaak, dan ligt het aan alles en iedereen. Kijken naar onszelf, iets aan onszelf veranderen. Het komt niet bij ons op. Wie maakt wie gelukkig en ongelukkig?

We komen op een gegeven moment allemaal tot dezelfde conclusie, althans diegenen die in dit aardse leven het mogen zien, dat we het zelf zijn die ons gelukkig maakt of niet. Dat ons geluk niet afhangt van een partner, een goede baan of een prachtig huis, kasten vol spullen.

Vergelijk het maar met de zon en de regen. Diegenen die in de regen kunnen dansen, en er niet chagrijnig van worden. Niet gaan denken, bah het regent, die hebben het leven begrepen, zegt een paragnost van Eddie.EU.

Het is heel zonde en ook vreemd dat we allemaal de verkeerde kant op worden gestuurd. De onderliggende boodschap nog steeds niet is veranderd. Dat liefde nog steeds niet als belangrijk wordt gezien en wordt onderwezen.

Maar gelukkig zijn er spirituele hulplijnen, en de betere vind je bij Eddie.EU, gescreende medewerkers die 7 dagen in de week, 24 uur per dag tot je beschikking staan. Die met engelengeduld jou troosten, omdat je vastgelopen bent in het leven.

Dat je de liefde als kracht in jezelf nog iet hebt begrepen en hebt kunnen vastpakken. Dat al het andere om je heen, je los kunt laten, zodra d=je die kracht in jezelf ontdekt, dan ga je leven, dan ga je magisch gelukkig zijn. Al heb je niet, niet eens een partner.

Je gaat dansen in de regen, je geniet van allen zij, het maakt je niet meer uit. Je kiest met heel je ziel en zaligheid voor werk wat ij je hoort en past. Je blijft nergens zitten of hangen waar het je niet bevalt.

Je bent heel duidelijk naar jezelf toe geworden, omdat je nu weet. Ik ben zelf degene die mij gelukkig kan maken, ja of nee.