Opnieuw moeten leren “lopen”

Opnieuw moeten leren “lopen”We komen allemaal voor een punt dat we opnieuw moeten leren “lopen”. Als een kind met een koffer vol liefde voet op de aarde zet, is de enige taak van de ouders. Deze koffer vol liefde te openen en het kind te stimuleren in het ontwikkelen van zijn eigen creatieve geest. Op een dusdanige liefdevolle manier, dat het kind zich geliefd voelt, voelt dat het meetelt, er mag zijn en zeer, maar dan ook zeer gewenst is.

Welk kind krijgt dit mee? Misschien hooguit een paar procent. Want weet je, je kunt als ouders hier van doordrongen zijn, maar school en onze omgeving telt ook mee. Aangezien school niet meer, qua aanpak, van deze tijd is.

In het gareel, regels, regels, lekker allemaal stil en gehoorzamen, raken we allemaal op een gegeven moment onszelf kwijt. De een meer dan de ander, afhankelijk van de omstandigheden. Zonder dat we er ons bewust van zijn, zijn we hierdoor ons hele leven, op zoek naar onszelf. Om die koffer vol liefde, waar we mee voet op de aarde zette, weer met onszelf te verbinden. Zodat we weer heel zijn.

Praktisch elke cliënt die contact opneemt met een van de spiritueel consulenten van Eddie.EU is zichzelf zo kwijt, alhoewel deze cliënt dat zelf niet weet, dan niets anders rest dan contact opnemen met het spirituele.

Als een soort van laatste redmiddel, terwijl, als dit aan kinderen tijdens de opvoeding was meegegeven, omdat het ongelooflijk belangrijk is, niet zoveel kinderen rondliepen van de rekening. Volwassenen niet zo heftig met zichzelf zouden vastlopen.

Een telefoontje of chat met een medium of paragnost kan voor deze cliënten zo verhelderend zijn, dat alle ogen wagenwijd opengaan. Niet alleen de twee ogen, maar ook het derde Oog. Hun leven passeert volledig de revue.

Ze begrijpen waar het is mis gegaan, waardoor het is mis gegaan. Waarom ze zo in het leven hebben gestaan. Waarom ze zoveel hebben geleden. Wat de angst, waaruit ze leefden en niet wisten, een ellende heeft berokkent.

Nu weten ze het wel, maar wat nu. Hoe nu verder? Als medium zijnde geef ik dan aan, dat ze voor een voldongen feit staan, om opnieuw te gaan leren “lopen”. De verbinding met hun eigen ziel is er niet, zo ook niet met wat ze diep van binnen voelen.

Alles is qua voelen en doen, maar ook denken en kijken, gericht op alles en iedereen om zich heen. Nog nooit hebben ze voor zichzelf gekozen, durfden ze niet. Nog nooit de lef gehad om uit een relatie te stappen, ze hadden de moed niet.

Zo lieten ze hun leven, ongemerkt, invullen en leiden door anderen. Vanuit de angst geleerd in het leven te staan, waardoor moed, durf en lef niet aanwezig was. Maar nu kunnen ze aan de slag, met opnieuw leren lopen.

Bij elke stap die ze vanaf gaan zetten, al is het opstaan van de bank, erbij voelen. Voelt dit goed in mij of niet. Als het niet goed voelt, niet doen. Ga je gewoon weer zitten. Je merkt vanzelf dat je dan op een gegeven moment wel opstaat en gaat lopen. Dan voelt het goed.

In contacten met anderen, voelen. Voelt het contact goed of niet. Indien niet, maak je gebruik van een en dezelfde zin. Dit voelt niet goed. Verder niets en je stopt het gesprek, of je schakelt over op een ander onderwerp. Door deze kleine stappen te gaan zetten, ga je de verbinding met jezelf krijgen. Loop je nooit meer vast. Op een gegeven moment ben je zo krachtig geworden, dat je de moed hebt om mensen vaarwel te zeggen, te veranderen van baan. Je plek in een relatie in te nemen. Noem maar op. Waar het spirituele al niet goed voor is.