Wat zijn zinvolle vragen om aan een medium of paragnost …

Wat zijn zinvolle vragen om aan een medium of paragnost te stellen?Wat zijn zinvolle vragen om aan een medium of paragnost te stellen? Elke vraag die jij als cliënt stelt, is zinvol. Laten we dat voorop stellen. Het is immers een vraag die jou bezighoudt en je een graag zo’n duidelijk mogelijk antwoord op krijgt. Je neemt tenslotte niet voor niets contact op.

Toch zijn er vragen waarvan wij, als mediums en paragnosten van Eddie.EU zinvoller zijn, dan sommige vragen die aan ons worden gesteld. Puur vanwege heft feit dat je dan veel meer aan het antwoord hebt, dan dat je krijgt op de vraag die jijzelf stelt. Laten we er eens een paar nader bekijken.

Een van de meeste gestelde vragen is of er nog liefde op iemand zijn pad komt. Ondanks dat het een hele logische vraag is, is deze te stellen aan een medium niet altijd zinvol. Dat blijkt ook wel. Vaak bellen mensen na een periode weer terug met het medium of paragnost die ze gesproken hebben bij een van de spirituele hulplijnen van Eddie.EU, teleurgesteld, dat de voorspelling niet klopt.

De vraag stelt nog andere vragen erbij, zonder dat je er erg in hebt. Weet je zelf wat liefde is. Wat ga je er zelf voor doen. Heb de verbinding met jezelf reeds hersteld na een verbroken relatie. Heb je zelfvertrouwen voldoende om jezelf te presenteren aan, wildvreemden. Geloof je er nog in, vertrouw je er nog op.

Allemaal vragen die onbeantwoord zijn gebleven, als je er niet zelf bewust naar kijkt en aan werkt. Wantliefde lijkt zo makkelijk. Dat is het ook, mits jij zelf vanuit de juiste manier vanuit liefde leeft. Als het zo is, dat je al lange tijd op zoek bent en het maar niet wilt lukken, zijn er vaak andere zaken aan de hand, dan de juiste potentiële partner tegen te komen.

Een medium of paragnost kan dit voelen bij jou aan en in je energie. Het is aan de cliënt of die dit wilt horen ja of nee. De ene cliënt staat er wel voor open, de ander niet en dat is zijn ieder goed recht.

Maar begrijp dan wel dat alleen maar vragen of er nog liefde op je pad komt, terwijl het andere, waar net over is geschreven er nog niet volledig is. Zal liefde niet zomaar op de juiste manier je pad kruizen.

De vraag zelf is eigenlijk al niet juist. Liefde kan namelijk niet op je pad komen. Wel een geliefde. Jij bent liefde, daar leef je uit, is je vuur. Als dat vuur onvoldoende brandt, kun je liefde op je verlanglijstje hebben staan. Er vurig naar verlangen, maar het zal dan even verschijnen, maar niet blijven.

Zie je dat de vraagstelling aan een spiritueel consulent van Eddie.EU ongelooflijk belangrijk is, wil je zinvolle antwoorden krijgen, waarmee jij echt iets kunt. Een andere vraag die praktisch door iedereen wordt gesteld is, de zogenoemde tijdvraag.

Wanneer komt er contact. Ook deze vraag snappen wij als spiritueel consulenten maar al te goed. Alleen is het een zinvolle vraag? Vaak niet. Waarom kun je de vraag dan beter laten voor wat die is. Als jij om tijd vraagt, kan het medium of paragnost dit niet aan boven vragen.

Het is dus een eigen voorspelling. Waar sommigen best heel goed in zijn, echter. Al zou het medium of paragnost exact de tijd kunnen aangeven. De mens er achter kan iets meemaken, overkomen, van gedachten veranderen. Daar zijn we mens voor en dan klopt de aangegeven tijd dus niet.

Kijk maar naar jezelf. Je neemt je iets voor, de dag is voorbij en het is niet gedaan. Het universum bepaalt het tijdstip, laat de tijd dus gaan. Geeft, hoe gek het ook klinkt, innerlijke rust. Omdat je anders met de desbetreffende datum in je hoofd blijft zitten, waardoor je met je energie er voor zorgt dat je het afwijst.