Wat is het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven?

cadeauWat is het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven? Doe het gewoon, jezelf verwennen. We doen dat vaak met een nieuw kledingstuk, een paar schoenen, een bos bloemen, of een lekker luchtje. Maar weet je dat er ook een cadeau bestaat, wat alles overtreft en helemaal niet kost?

Dat is het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Luisteren naar je gevoel. Je kunt mediteren wat je wilt, de rust willen bewaken, je agenda leeg vegen. Vrije dagen inplannen. Het effect zal uitblijven, als de reden waarom je het doet. Rust te krijgen en te vinden.

Je vindt deze alleen als je gaat luisteren naar je gevoel. Zie het als een kompas, waar je blind op kunt varen, geeft een spiritueel consulent aan van Eddie.EU. Je weet dan precies hoe je je energie op peil kunt houden, immers je gevoel geeft aan wat wel wijs is om te doen of niet.

Je weet ook, als je je gevoel de ruimte geeft, of iemand wel of niet te vertrouwen is. Of deze het beste met je voor heeft. Allemaal zaken die nodig zijn om de rust in je leven veilig te stellen. Waardoor je geen energie lekt op zaken die voor jou pijnlijk zijn, niet belangrijk zijn.

Dan hoef je nooit meer te verzuchten, ik ben zo verschrikkelijk moe, of ik heb de kracht er niet meer voor. Jouw gevoel leid je de weg. Het lijden stopt, zo kun je het zien. Begrijp je nu dan ook waarom dit het mooiste cadeau is dat je aan jezelf kunt geven?

Eerlijk gezegd, begrijpen wij mediums niet waarom we dit van kinds af aan, niet meekrijgen. We begrijpen het wel, het wordt niet als belangrijk gezien. En alles wat we niet zien wat belangrijk is, zoals de innerlijke rust bewaken, je eigen ziel koesteren, het leven leven vanuit liefde voor jezelf, staat nog steeds niet hoog op de agenda van de opvoeding.

Maar gelukkig zijn wij er, de spirituele topconsulenten die op de verschillende spirituele hulplijnen werkzaam zijn van Eddie.EU. Die jou met liefde en geduld je helpen om te leren naar je gevoel te luisteren. Niemand ontkomt er aan. Het leven vraagt veel van ons. Wil je het goed doen, wellicht perfect, ervaar je nooit rust.

Neem je ook niet de tijd om naar je gevoel te luisteren. Je bent je er niet van bewust. Dat komt wel, dat weten wij, spirituele hulpverleners. We spreken mensen hier dagelijks over. Die overspannen zijn geraakt, vermoeid, in een burn out terecht gekomen zijn.

Of lijden, vanwege verlies echtscheiding, kinderen die niet meer willen komen. Collega’s op het werk die hun geen blik waardig gunnen. En maar doorgaan, alles accepteren en slikken. Elke dag met ongeloof en verbazing naar huis. Hoe is het mogelijk? Nou, het ligt niet aan al die anderen, het ligt aan jou!

Je hebt jezelf nog niet verwend, het mooiste cadeau gegeven, dat zelfs gratis en voor niks is. Zo behoud je je centen in je portemonnee. Want weet je, als je jezelf hiermee verwend, heb je een middag winkelen, om je hoofd even uit de sores te halen, niet meer nodig.

Ga je niet meer bezig et verlangens, ze zijn er niet. Je leeft elke dag in het nu. Je maakt je niet druk over wat anderen nog van je vinden, of ze onaardig zijn. Je spreekt direct uit, vanuit je gevoel wat je voelt.

Wat een voordelen geeft jou dit cadeau zeg! Mocht je nu weten hoe het werkt? Wij van Eddie.EU vertellen het je graag.