Wat doet angst met je?

Wat doet angst met je?Wat doet angst met je? Zonder dat we het weten, kunnen we zomaar ons hele leven vanuit angst hebben geleefd. Ergens diep van binnen weten we het wel. Maar we zijn er zo gewend aan geraakt, dat men niet beter weet. Angst maakt een leven zoveel minder leuk. Het maakt je gestrest, onzeker, twijfelachtig.

Als je dit bij jezelf voelt, sta dan echt eens stil bij hoe je leeft. Het zou zomaar kunnen zijn, dat je, zonder dat je het weet, uit angst leeft. Waar kun je dit aan herkennen? Wij vragen het aan een spiritueel consulente van Eddie.EU.

Je hebt heel veel moeite met jezelf iets te gunnen. Daarnaast ben je vaak grenzeloos. Je hebt daarbij gevoelens van boosheid, omdat je nooit eigenlijk iemand hebt, die iets voor jou over heeft. Je schiet snel in een emotie. Je maakt je zorgen, over alles en de meest gekke dingen.

Je kunt dagen met een zin in je hoofd zitten, die iemand heeft uitgesproken. Die je niet snapt, of je heeft geraakt, maar niet loslaat. Je hebt vaak lichamelijke klachten. Je slaap is niet denderend. Hoofdpijn speelt je parten.

Je durft niet zomaar spontaan ergens op te reageren. Je voelt je vaak afgewezen of aangevallen. Als je iets hebt gezegd, ben je later bang dat je het verkeerde hebt gezegd. Een paar keer per week, peelt door je hoofd of je je baan niet kwijtraakt, of je partner wel bij je blijft. Je bent altijd bezig om jezelf op een perfecte manier neer te zetten.

Je wilt weten waar je aan toe bent, er is een enorme drang naar zekerheid. Je wilt grip op je omgeving. Je weet heel goed hoe anderen in elkaar steken en hoe of je daarop het beste kunt reageren.

Eigenlijk ben je nog nooit echt vrij geweest van zorgen. Zelfs als er niets is om je zorgen te maken, bedenk je er zelf wel een. Echt een keer lekker op de bank hangen, is aan jou niet besteed. Je moet bezig blijven. Is er niets, verzin je wel iets. Vol met onrust in je lijf.

Als je jezelf hierin herkent en het hoeven niet alle dingen te zijn, dan leef je je leven vanuit angst. Angst geeft een mens een gebroken hart. Dat geeft weer leegte. Die leegte moet worden gevuld. Hetzij met piekeren, zorgen maken, roddelen, winkelen, behoefte hebben aan zoete dingen. Je heel veel voornemen, maar het wilt nooit lukken. Dus baal je altijd van jezelf.

Je bent een meester geworden in de verkeerde dingen, die een mens op geen enkele manier dient. Je hebt onvoldoende energie dagelijks en je bent blij dat je de dag weer door bent. Allemaal voorkomend vanuit die angst waaruit je leeft.

Het kan ook anders, maar kom er maar eens op. Dat is leven vanuit liefde. Leven vanuit je kracht. Dan maak je je nergens druk over, is het leven een groot feest. Het enige waar je grip op hebt, is op jezelf. Daardoor sta je altijd, vrolijk, goedgemutst lekker relaxed in het leven.

Diegenen die vanuit angst leven, hebben vaak jaloerse gevoelens, alhoewel ze zeggen, dat ze die niet hebben. Ze hebben moeite met mensen die in hun ogen zo “makkelijk” zijn. Dat zijn deze mensen niet. Deze mens leven met een open hart, vanuit de liefde voor zichzelf. Die maken zich niet overal druk over.

Jouw jaloerse blikken die voelen ze wel, maar ach, waarom zou je je dat aantrekken, daar heb je alleen jezelf maar mee. Laat dat nou de angst inderdaad veroorzaken. Je hebt alleen jezelf er maar mee. Wil jij van deze manier van in het leven staan af? Bel of chat dan eens met een medium of paragnost van Eddie.EU.