Spiritualiteit houdt het leven simpel en overzichtelijk

Spiritualiteit houdt het leven simpel en overzichtelijkSpiritualiteit houdt het leven simpel en overzichtelijk. Het leven wordt door de mens zelf nodeloos ingewikkeld gemaakt. Puur omdat spiritualiteit onbelangrijk is gemaakt. Op de een of andere manier mag er geen aandacht aan worden besteed. Wij, spiritueel consulenten weten waarom.

Des te onoverzichtelijker jouw leven is, des te meer loop je op een gegeven moment vast. Als je vastloopt, is het leven niet meer simpel. Het is ingewikkeld, je raakt hierdoor twijfelachtig. Dat heeft weer zijn weerslag op je gezondheid, het slapen.

Datgene wat eerst allemaal zo simpel leek, wordt ingewikkeld. Vroeger ging je vol energie de dag door. Je relatie liep lekker, je werk ook. Maar nu voel je je een wrak. Hoe kan dat toch?

Naarmate we ouder worden, en meer hebben meegemaakt, zit in ons emoties van datgene wat we hebben meegemaakt. Die emoties, daar denken we van dat we ze wel hebben losgelaten, alleen is dat niet zo. Zo rond je 40ste begint er dan een proces. Zo wil je het niet meer, maar hoe dan wel? Je hebt geen idee.

Als we nu naar spiritualiteit kijken en we leggen dit leven er naast en je zou bekend zijn gemaakt met spiritualiteit. Zou je leven rond je 40ste lopen als een zonnetje. Je had meegekregen het leven simpel te houden. Je had meegekregen hoe je met emoties om kunt gaan.

Je had wijsheid meegekregen over jezelf. Waar je pijnpunten zitten, waar je wel op of niet je mee zou kunnen bemoeien. Met andere woorden, zegt een paragnost van Eddie.EU, spiritualiteit is wijsheid over de mens zelf.

Hoe je als mens je eigen leven zo aangenaam mogelijk kunt leven en hoe je het voor jezelf simpel en overzichtelijk houdt. Wij mediums en paragnosten van Eddie.EU spreken dagelijks heel veel cliënten.

Allen hebben helaas, de spirituele wijsheid, die nodig is om het eigen leven zelfbewust en lekker simpel te leven, niet meegekregen. Gelukkig zijn wij in staat om binnen korte tijd hun de inzichten, de spirituele wijsheid wel mee te geven.

Hierdoor krijgen ze weer overzicht over hun eigen leven. Begrijpen ze wat wel wijs is om te doen en niet. Ze groeien zo langzaam aan naar een simpel leven. Simpel je leven leven betekent, leven vanuit eigen kracht. Iedereen daarnaast ook zijn eigen leven laten leven op zijn manier.

Je niet storen of een ander het anders doet. Ook niet helpen zonder te vragen. Je emoties onder de loep nemen. Wanneer reageer ik op een bepaalde manier. Waarom doe ik dat zo. Zo leer je steeds beter jezelf kennen.

Je leert zo ook, dat als je je met niemand bemoeit, er veel minder discussies zijn, maar ook veel minder teleurstellingen. Je hebt namelijk niemand ongevraagd geholpen of van advies voorzien en daardoor verdwijnen discussies.

Zo wordt het leven een stuk rustiger en overzichtelijker. En dat maakt het simpeler. De aandacht gaat dan veel meer uit naar datgene wat er wel toe doet in plaats van niet. Je ervaart ook meer rust in je leven, wat je gezondheid op alle fronten, inclusief je slaap zeker ten goede komt.

En dit allemaal door spirituele wijsheid. Zonde dat dit nog niet wordt onderwezen.