Oude patronen doorbreken

Oude patronen doorbrekenOude patronen doorbreken, steeds meer mensen zijn er aan toe. Als het leven tegenzit, we vastlopen, geen uitweg meer zien. Paniek die toeslaat, zoeken we hulp, verlichting en begeleiding. De liefde is dan al heel hard bezig, om je te helen, alleen weet je dat niet. Er is zoveel stress dat we niet meer helder en geconcentreerd kunnen denken.

Dan is de enige weg contact opnemen met een spiritueel consulent. Eddie.EU, een begrip in paraland, heeft diverse spirituele hulplijnen, waar je met een medium of paragnost kunt bellen via een 0900 nummer, dan heb je direct een spiritueel hulpverlener aan de telefoon. Of bellen via credits, dan ben je goedkoper uit. Een van deze hulplijn is bijvoorbeeld Paragnost Eddie. Maar ook Top Paragnosten of mediums en Paragnosten.

Ben je niet in de gelegenheid om te bellen, maar je hebt wel je mobiele telefoon bij de hand, dan kun je kiezen om met een consulent te chatten. Dat kan bijvoorbeeld op de chatsite Paragnostenchat, of Nieuwe Tijd.

Er zijn momenteel zoveel krachten werkzaam, dat er een enorme hoos is aan mensen die wakker aan het worden zijn. Dat gaat vaak gepaard met heel veel vragen, onzekerheid en twijfels. Dan is het fijn om iemand daarover te raadplegen.

Al deze mensen zijn zoekende. Naar wat vragen ze zichzelf dan ook vaak af. Daar is een simpel antwoord op te geven. Naar hun eigen kracht. Zodra ze die kracht te pakken hebben, en daar helpen wij je, de medewerkers van Eddie.EU heel graag bij. Lever je die kracht nooit meer in en heb je het oude patroon, waarin je volledig bent vastgelopen, losgelaten.

Hoe weet je nu of je in een verkeerd patroon aan het functioneren bent? Ben je vaak moet en futloos? Heb je geen zin om op te staan. Irriteer je je vaak aan mensen in je omgeving, dat kan uitmonden in ruzie?

Vraag je je af of je nog wel in deze relatie wilt zitten. Kijk je af en toe eens rond en vang je een blik op van iemand die aandacht aan je besteed? Vind je je werk niet meer bevredigend. Dan kun je er van op aan dat je in een verkeerd patroon zit en dat je hier ook op een gegeven moment mee gaat vastlopen.

Nu is de mens niet zo snel geneigd om hulp te gaan zoeken, voordat de bodem is bereikt. Maar als je dit blog leest en je herkent jezelf er in. Is het toch wellicht wijsheid om wel al eens een keer contact op te nemen met een spiritueel hulpverlener. Voordat je er echt helemaal doorheen zit.

Dan duurt namelijk het opkrabbelen en je licht weer laten schijnen in jezelf, veel meer energie, tijd en ergernis. Je kunt dat maar beter voor zijn. Steeds meer mensen zijn bezig zich af te vragen. Wat heeft het leven voor zin. Waar put ik nog vreugde uit, wat brengt mij geluk. Wanneer ervaar ik dat toch eens en verlang zo naar rust.

Wij kunnen je op dit vlak heel veel beiden, want weet je. Spiritualiteit is de wijsheid die bij de mens ontbreekt om zijn leven zodanig in te vullen dat geluk en tevredenheid bovenaan zijn lijstje staan. Daarvoor zijn handvatten en die bieden wij je, de medewerkers van Eddie.EU dolgraag.

Je ontkomt er niet aan, in de huidige wereld om voor jezelf te gaan staan. Je ziel te gaan leren te beschermen en te koesteren. Want als je dat principe begrijpt, heb je heel snel in de gaten wat je oude patroon is, waarin je jaren hebt gefunctioneerd, maar niet voluit hebt geleefd.

Het is momenteel de tijd van de verandering! Op weg naar een Nieuwe Tijd waarin de mens centraal staat, als mens.