Ontwikkel je liefde

Ontwikkel je liefdeOntwikkel je liefde. De rode draad in ons leven, liefde. Niet zoals we het zien en denken dat liefde is. Nee, de rode draad liefde, is de kracht in ieder mens, waarmee die elke dag opstaat. Of juist niet opstaat, wat des te meer reden is om je liefde te ontwikkelen.

Want weet je, geeft een spiritueel consulent van Eddie.EU aan, wat onze eigenlijke taak is als ziel op het aardse. Liefde steeds beter te gaan begrijpen en toe te passen. Het is niet onze eigenlijk taak, om dit ook maar weer direct onderuit te schoffelen.

De mens heeft het namelijk al allemaal in zich. Alleen de mens zelf heeft dit nog helemaal niet door, dat liefde zijn kracht is en om die reden zijn rode draad. Die begint eerst kennis tot zich te nemen, het brein te ontwikkelen. Waardoor de liefde op de achtergrond geraakt.

Zelfs zo naar de liefde gaat kijken, dat die helemaal de draad er van kwijtraakt. Om vervolgens er zodanig mee te worden geconfronteerd, dat die de weg volledig kwijtraakt. Om daarna, zonder enig besef, aan de slag te gaan, zijn liefde te ontwikkelen.

Velen hebben hier werkelijk geen idee van, dat ze dit aan het doen zijn. Sterker nog, ongeveer de helft van de mens neemt in zijn leven “afstand” van de liefde. Die is er klaar mee. Dat kan helemaal niet, maar dat weten ze niet, zegt een medium van Eddie.EU.

Als je klaar bent met de liefde, betekent dat in de volksmond, ik hoef geen partner of een liefdesrelatie meer. In de spirituele wereld betekent het, ik ben bang voor de liefde, ik wil het niet meer. Maar dan kijk je er toch echt verkeerd naar en ga je er verkeerd mee om.

Liefde is niet een kwestie van willen. Juist niet, want willen is het ego dat spreekt. Liefde is een kwestie van liefde zijn. En aangezien we allemaal een ego hebben, gelukkig maar, die zorgt er namelijk voor, dat als we helemaal klaar zijn met de liefde.

We zover zijn, dat we dan starten met het ontwikkelen van liefde. Zie je hoe bijzonder of liefde is? Dat we er niet vanaf komen, zelfs als we onze rug er naartoe keren. Dat het dan juist zomaar zou kunnen verschijnen. Maar in een geheel andere vorm, dan je altijd hebt gedacht.

De helft van de mensen keren het dus de rug toe. Daarvan gaat ongeveer de helft van binnen verzuren. Die zijn zo verbitterd over de liefde, dat ze in boosheid, rancune en teleurstelling blijven hangen.

Je kunt je afvragen of ze het ooit zelf hebben begrepen, je kunt namelijk nooit en te nimmer verbitterd zijn als het om liefde gaat. Je hebt dan zelf nog niet begrepen, waar de liefde om gaat en draait.

Het draait in en om jou, de liefde. Maar als niemand je dat verteld, kan de zoektocht er naar, zomaar een leven lang duren. Voordat je gaat inzien, wat liefde echt is. Wij, mediums en paragnosten van Eddie.EU, elk gesprek dat wij voeren met cliënten, komt terug op deze rode draad.

Ze zijn de liefde aan het ontwikkelen, zonder dat ze het weten. Je hebt mensen die in allerlei gradaties in de liefde staan. Veel te lief voor anderen, dat zijn de gevers die zichzelf volledig wegcijferen. Helemaal niet lief voor anderen, dat zijn narcisten en manipulatoren.

De meeste mensen zitten er tussen in en na een goed gesprek met een spiritueel consulent van Eddie.Eu gaan ze aan de slag. Ineens zien ze het wat liefde is. De kracht in zichzelf die eindelijk ontwaken mag.