Liefde bepaalt of je klaar bent voor een nieuwe relatie

Liefde bepaalt of je klaar bent voor een nieuwe relatieLiefde bepaalt of je klaar bent voor een nieuwe relatie. Na een verbroken relatie, gebeurt er van alles met ons. De een die kan het direct achter zich laten en fladdert direct weer als een vlinder rond. De ander kan jaren in een rouwproces zitten en maar niet begrijpen wat hem overkomt.

Uiteraard allerlei gradaties daartussen. Eén ding staat vast, of je er nu zelf voor kiest, de liefde al helemaal verdwenen was, je zult eerst rondlopen met een gesloten hart. Daar zijn we ons niet van bewust. Velen storten zich direct op een datingsite, want het alleen zijn, voelt verschrikkelijk.

Er zijn er ook die ineens weer heel erg aan een oud geliefde gaan denken en proberen daar weer in contact mee te komen. Soms met trillende vingers dat een berichtje tikken, omdat ze met een gesloten hart zitten.

De ander die moet er nog helemaal niet aan denken, maar die is zich er ook niet van bewust, dat zijn hart gesloten is. We moeten de liefde niet onderschatten en dat doen we wel. We gaan veel te gemakkelijk en te slordig met liefde om. Terwijl het het enige in ons leven is, wat we juist bloed serieus zouden nemen.

Zo bepaalt liefde of je klaar bent voor een nieuwe relatie. Ga je direct op een datingsite staan, dan zal  het vast om aandacht gaan en niet om liefde. Denk daar eens over na. Hoe vaak gebeurt het niet, dat er dan een contact ontstaat, dat faliekant misgaat.

Dat je een paar maanden je in de zevende hemel voelt en dan te horen krijt. Ik kan het niet, ben er niet klaar voor. Wacht je op me? Of dat je zelf dit ervaart en de relatie niet kan voortzetten. De liefde bepaalt wanneer je er klaar voor bent.

We kunnen alleen met een open en geheeld hart weer liefde tot ons nemen. Maar weet de mens veel. Die ziet liefde als een gelukzalig gevoel, dat een ander je komt brengen. Welnee, zegt een paragnost van Eddie.EU, met deze gedachte begint de ellende al.

Bewust zijn van wat liefde is, zul je zien dat je op een hele andere manier in liefde zal gaan staan en mee om zal gaan. Liefde is de kracht in ieder mens en als je nog met gedachten rondloopt over je ex, is je hart nog gesloten en gebroken.

Hoe kan het zich dan openen voor een ander? Tel daarbij op dat tegenwoordig daten topsport is, je moet alert zijn, bij de pinken, vanuit zelfliefde luisteren en kijken. Zodat je wet of de ander serieus is, en zijn gedrag en karakter je straks niet voor de voeten gaan lopen.

Diegenen die zich hier niet bewust van zijn en dat zijn er velen, weten wij, spiritueel consulenten van Eddie.EU, die zorgen er zo zelf voor dat ze liefde gaan zien als iets wat het niet is. Ze zien dan potentiële partners die met hun spelen, die hun niet serieus nemen, die niet openstaan om samen verder te gaan, die friends for benefits hoog in het vaandel hebben staan.

Allemaal uitvluchten om de liefde niet aan te durven gaan. En jij, jij bent je er ook nog niet bewust van, dus stort je je overal in, zonder te kijken, te voelen bij jezelf of je hart open staat om het juiste met de liefde te kunnen doen.

Liefde bepaalt of je klaar bent voor een nieuwe geliefde, een liefdesrelatie. Je merkt het vanzelf, als je te snel gaat. Maar ga dan niet zeggen, dat liefde voor jou niet is weggelegd. Je bent het zelf die de liefde in de weg zit. Bel maar eens met een medium of paragnost van Eddie.EU, die kan je dit haarfijn uitleggen.