Hoe gaan we vrede krijgen?

Hoe gaan we vrede krijgen?Hoe gaan we vrede krijgen? Bij het woord vrede denken we aan strijd, aan oorlog. Maar vrede is zoveel meer dan geen oorlog of strijd. Vrede is een gevoel van binnen en kent geen strijd. Hoe gaan we vrede krijgen? Weet je, we zijn er naar op weg, al staat momenteel de mens en de wereld op alle vlakken in brandt.

Af en toe moet de wereld worden opgeschud, wakker geschud. Dat gebeurt momenteel. We vielen in slaap, we hadden veel dingen niet meer in de gaten. Het leven werd veel te comfortabel. De sky kent geen limit.

Dan kun je er op wachten, geeft een spiritueel consulent van Eddie.EU aan, dat er donkere wolken boven ons samentrekken, om ons iets te willen vertellen. Daar aan voorafgaand speelt er heel veel. Een ziekte die de mensheid bedreigt. De mens compleet in de angst, want je kan er aan overlijden.

En die angst is nog niet verwerkt, of er speelt een conflict, waar eigenlijk niemand nog van had gedacht dat het ooit zou gaan gebeuren. Een oorlog. Het gebeurt niet voor niets. Er is nog veel meer gaande.

De mensheid moest worden wakker geschud. En we zijn er nog niet, neem dat van mij, medium, aan. We hebben nog niet goed door wat er echt speelt, wat waarheid is. Onze ogen zijn nog onvoldoende open en op het verkeerde gericht.

Hierdoor gaan we nog geen vrede krijgen. Zolang als we nog te veel vasthouden aan hoe we hebben geleefd. Waarbij datgene wat echt belangrijk in het leven is, geen aandacht krijgt. We kunnen pas in vrede leven, als we liefde als kracht een kans gaan geven.

De mens kan niet zonder liefde. Het is de rode draad van ons leven. Het geeft ons het leven, maar niemand die er bij stilstaat. Vrede is een proces in onszelf. Het gunnen aan onszelf om een fijn en gelukkig leven te leiden.

Maar we leiden dat leven helemaal niet. Niet zo gek, liefde ontbreekt, zoals het er hoort te zijn. Het is niet iets wat we er maar even bij doen, door een relatie aan te gaan. Liefde is wat ieder mens nodig heeft om de vrede in zichzelf te bewaken en zichzelf alles te gunnen.

Wie weet dit? Wie leeft er zo, een handvol mensen op deze aardbol. Vandaar ook dat er iets moest gebeuren. De mens moet wakker worden. In gaan zien, dat wat die belangrijk heeft gemaakt, de aarde mee heeft uitgehold, de menszijn niet respecteert.

We zijn wel op weg, we zitten midden in een nieuwe fase. Eerst in de angst terecht komen, een diep put, de dood in de ogen kijken. Met de handen in de lucht, help mij. Ik weet het niet meer. Maar zover zijn we nog niet.

We zien nog steeds niet wat er werkelijk aan de hand is. Dat we onszelf als mens onze menselijke waarden hebben ontnomen. Dat onze eigenwaarde niet afhangt van wie we zijn als mens. Maar van alles wat we doen en hebben en bezitten.

Dat geeft geen vrede, dat geeft machteloosheid, zegt een medium van Eddie.EU. Totale machteloosheid. Er beginnen bij mensen al wel iets te ontwaken. Wij, als spiritueel hulpverleners krijgen steeds meer cliënten op de chat van Paragnosten Chat of die met ons bellen via de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, die zoekende zijn.

Ze weten alleen niet wat ze zoeken. Wij weten het wel. Ze zoeken hun eigen innerlijke kracht, die gaat namelijk voor vrede zorgen.