Het zwarte schaap spreekt altijd de waarheid

Het zwarte schaap spreekt altijd de waarheidHet zwarte schaap spreekt altijd de waarheid. Er is altijd wel een zwart schaap te vinden. Binnen families, vriendenkringen. Vaak zijn ze niet zo geliefd, eerder gehaat. Ze weten het altijd anders en beter, ze liggen in de ogen van de anderen dwars.

Ze worden ook vaak niet begrepen. Jij altijd met je onzin, waar haal je het toch vandaan? Nou denkt het zwarte schaap, dat kan ik je niet uitleggen, maar ik weet dat mijn gevoel de waarheid spreekt. En het zwarte schaap krijgt gelijk.

We leven momenteel in een tijd waarin we overstelpt worden met nieuws, meningen, nepnieuws, fakenieuws. Het is zelfs zo erg, dat de menigte er niet voor schroomt, krantenkoppen in eigen tekst aan te passen, zodat het zeer geloofwaardig is en de menigte trapt er in.

Behalve het zwarte schaap, die trapt nergens in. zegt medium Catharina, werkzaam bij Paragnost Eddie, een van de spirituele websites van gespecialiseerd in hekserij. Het zwarte schaap heeft een bepaald vermogen meegekregen, om te weten wat wel of niet de waarheid is.

Je zult een zwarts schaap ook nooit kunnen betrappen op een leugen. Je kunt alleen maar achteraf denken, hij of zij had wederom gelijk. Een schaap dat zwart is, wordt vaak niet in eerste instantie direct geloofd.

De mening staat vaak zo lijnrecht tegenover de mening van anderen, dat ze niet kunnen begrijpen dat dit schaap zo kan denken. Het vermogen waarover deze mensen beschikken, is fenomenaal. Nou, eigenlijk helemaal niet, zegt medium Catharina, ze zijn zichzelf. Ze hebben een zeker weten gevoel. Veel mediums en paragnosten beschikken hier ook over.

Een iets niet uit te leggen, zeker weten gevoel. Ze vertrouwen er blindelings op. Om die reden kunnen sommige mensen lang niet altijd datgene duiden als ze contact zoeken met een spiritueel hulpverlener, wat die nu precies zegt.

Ze spreken, lijkt het wel, een andere taal. Dat doen ze ook, wat ze kijken, denken en doen anders. Ze worden geleid door het hogere. Waardoor ze precies weten, wat er komen gaat, hoe het er komen gaat. Maar niet wanneer het er komen gaat.

Dat komt, omdat ze weten hoe de tijd te werk gaat. De tijd is niet van belang, de tijd die het nodig heeft, is van belang. En dat is iets heel anders. Een zwart schaap is dus ook niet bezig met de tijd. Die zegt iets en laat het los. Volledig er van overtuigd dat datgene wat die zegt, waarheid is.

Voor de goede luisteraar, die het onthoudt, zal op een gegeven moment ook zien, dat de woorden bewaarheid worden. Dat hoeft dat niet het beeld te zijn, wat je er zelf bij hebt gedacht, zegt medium Catharina van Paragnost-Eddie.nl.

Juist daardoor raakt de mens in verwarring. Terwijl het zwarte schaap weet dat datgene wat die heeft gezegd, klopt. Het moet landen bij de mens, zeg maar en als het is geland, gaan ze het zien. Het heeft tijd nodig, terwijl de persoon die in eerste instantie helemaal niet werd geloofd. De tijd rustig uitzit, zijn ding blijft doen en dan op enige moment, Voila, daar is het antwoord.

Wijs ze niet af de zwarte schapen. Ga eens met ze in gesprek. Vaak vinden we het lastige mensen, betweters, maar dat zijn ze helemaal niet. Het zijn andersdenkenden die het voor 99% bij het juiste eind hebben.