Ban de energievreters uit je leven

BBan de energievreters uit je levenan de energievreters uit je leven. Bewuster leven, het lijkt nu wel een must. Enerzijds omdat de prijzen de pan uitschieten. Anderzijds, omdat energie kostbaar is. In deze hebben we het dan niet over de energie die je koopt om je huis mee te verwarmen en van licht te voorzien.

We hebben het over de energie die jij op een dag nodig hebt en besteed. Waarbij het mooie van deze energie is, je hoeft hiervoor niets te betalen. En je kunt elke dag, ongeacht wat je activiteiten zijn, bijtappen.

Maar de meeste mensen starten hun dag al met onvoldoende energie en in de loop van de dag, zijn ze vaak al zo uitgeput, dat ze nog een ding verlangen. Naar hun bed. Velen vallen na het avondeten al op de bank in slaap. Dan worden ze na een paar uur wakker en ja dan naar bed. Maar de slaap wilt dan vaak niet vatten.

Je hebt dan wel een paar uurtjes gepakt op de bank, maar weet je. Je lijf is daar helemaal niet op afgesteld. Hierbij moet je niet denken, of de bank wel comfortabel ligt. Het gaat hierbij om het verkeerde tijdstip dat je in slaap bent gevallen.

Ons lichaam heeft een heel vernuftig systeem, dat stofjes afgeeft, om in de ochtend vol energie wakker te worden en tegen de avond ons loom te maken, zodat we op een tijdstip naar bed gaan, waardoor we het snelst en fijn in slaap vallen.

Maar wat als je energie niet voldoende is voor de dag? Dan komt dan niet door je slaap, weet je dat? Het niet of slecht kunnen slapen komt voort uit andere zaken. Geeft een spiritueel hulpverlener van Eddie.EU aan.

Je hebt dan energievreters aanstaan, die je zoveel kosten, dat je op de dag zelf niet bij tankt en dus elke dag vermoeid in slaap valt. Maar niet kun slapen, omdat je energie te druk is om te slapen. Het klinkt gek, maar om energie in de nacht op te doen, moet je er voor zorgen dat je overdag geen energie kwijtraakt.

Gaan we kijken naar wat energievreters zijn, zijn dat bijna altijd onze eigen gedachten. Die bezig zijn met iets uit het verleden, of zorgen maken over de toekomst. We denken dat het te maken heeft met anderen, maar dat is niet zo. We zijn het zelf die ons druk maken. Over wat anderen zeggen, van ons vinden. Wat we van onszelf verlangen, opleggen, en zelfs onszelf in afwijzen. Dat zijn de grootste energievreters, zegt een medium van Eddie.EU.

Dat daarbij onverwachte situaties kunnen ontstaan, die ons kunnen raken, van ons a propos brengen. Hoe gek dat dan ook weer klinkt, die kunnen we vaak wel handelen. Omdat ook dan de mens een stofje in zijn lijf heeft, die hem direct aanzet tot handelen.

Zo zie je maar waar je energie op lekt. Teveel van jezelf vergen. Te veel in je hoofd zitten, en daardoor uitgeput op de bank in slaap vallen. Een keer is niet erg. Dat hoort er bij. Wordt het een gewoonte, dan er bewust bij stil gaan staan, dat je last hebt van energievreters.

Bij jezelf eens te rade gaan, waar ben ik dan zo mee bezig en druk mee. Kom je daar niet uit, bel of chat dan gerust eens met een medium of paragnost van Eddie.EU. Die halen bij jou datgene wat je energie kost en op lekt, zo naar boven.

Hoef je er zelf niet zo over te gaan nadenken, wel zo fijn. Daar zijn we voor om jullie leven een stuk fijner en simpeler te maken.