Al lijkt momenteel de wereld in rouw

wereld in rouwAl lijkt momenteel de wereld in rouw vanuit spiritueel oogpunt zien we groei. Wat er om ons heen gebeurt, gaat niet in onze koude kleren zitten. De actie afgelopen maandag hebben veel mensen hun steentje bij bijgedragen. Iedereen mag er op zijn manier naar kijken en mee omgaan. Maar niemand gunnen we het huis en haard te moeten verlaten, omdat je er niet veilig meer bent.

Daarnaast worden wij snoeihard geraakt in onze portemonnee. Alles is qua prijs aan het stijgen, hoe gaan we het elke maand voor elkaar krijgen. Heftige tijden dus. Maar net als bij een storm, die waait ook altijd weer over.

Mediums en paragnosten kijken naar wat er nu wereldwijd gebeurt op een andere manier. Zoals we leefden, gingen we te ver van ons menszijn vandaan. Datgene wat in de ogen van de mens belangrijk werd geacht, haalde ons weg bij ons bewustzijn.

Het bewust zijn van de mens is nodig, willen we ons leven bewust leven. We zitten om die reden met zijn alleen samen in een groot transformatieproces. Waar we anders dagelijks niet omkeken naar de centrale verwarming, moeten we ons nu heel bewust zijn wanneer we hem aansteken. Wat het kost en wat wijsheid is om te doen.

Het is niet meer vanzelfsprekend een warm huis. En zo geldt dat momenteel voor heel veel dingen. Pakte je vroeger de auto voor een ritje naar het dorp. Denk je nu, kan beter de fiets nemen, dat scheelt weer. Niet alleen dit is iets waar we bewuster mee omgaan.

We gaan hierdoor ook met onszelf veel bewuster in het leven staan. We gaan nadenken bij de aankopen die we doen. Heb ik dat nou echt wel nodig? Of kan ik beter zorgen voor een extra stukje vlees voor vanavond.

Zonder bewustwording kan een mens zijn eigen leven maar heel moeilijk leven. Bewust zijn geeft diepgang, geeft inzichten. Zorgt voor eigen keuzes. Voor mooiere verbindingen. Het is de weg naar binnen, om de verbinding met jezelf weer te kunnen gaan voelen.

Wat heb ik echt eigenlijk nodig. Waar hecht ik waarde aan? Dat zijn de vraagstukken waar momenteel veel mensen, door de chaos end e crisis bij zichzelf mee worden geconfronteerd, geeft een spiritueel consulent van Paragnost Eddie, een van de spirituele websites van Eddie.EU aan.

De mens dwaalde af, ging als ene robot leven. Nu begint die stappen te zetten in de richting van persoonlijke groei. Er moet nagedacht worden weer. De creatieve geest moet worden ingeschakeld. Er moet out of the box gedacht worden.

Allemaal zaken die aan het verdwijnen waren. We hebben daar elkaar ook voor nodig. Hoe heb jij dit en dat aangepakt, zodat je toch rond kunt komen.; We gaan meer samen doen. Mensen gaan bij elkaar een dag doorbrengen om zo op de kosten te kunnen sparen.

Met andere woorden, zegt een paragnost van Paragnost Eddie, we worden gedwongen om anders in het leven te gaan staan. Iedereen moet namelijk wel iets end at is persoonlijk groeien. Om die reden is deze tijd dan weliswaar geen fijne tijd. We gaan er beter uitkomen.

Met meer inzichten, wijsheid, en meer samen elkaar op een juiste manier nodig hebben. Waardoor er weer meer begrip zal komen voor elkaars problemen en uitdagingen. We groeien er niet alleen zelf door in meer bewust zijn, we worden er ook liever door. Voor onszelf en anderen. We gaan weer zien wat echt belangrijk in het leven is. Mens zijn!