Zonder het te weten is ons hart gebroken

hart gebrokenZonder het te weten is ons hart gebroken. We weten het diep van binnen wel, maar kom er maar eens bij. Om te weten dat in feite van ons ieder ons hart is gebroken. Ben je vaak boos, teleurgesteld. Lukt het niet zoals jij het zelf voor ogen hebt? Mijden mensen je, durf je niet te zijn zoals je wilt zijn?

Eigenlijk allemaal tekenen dat je hart is gebroken. Maar weet jij veel. Kom daar maar eens achter in een wereld waarin praktisch iedereen hele lange tijd rondloopt met een gebroken hart. Als je hiermee rondloopt, mis je geluk en tevredenheid.

Wat je ook doet, het zal je misschien heel even een gevoel van geluk geven, maar dat duurt maar even. Iemand met een gebroken hart is aan het overleven en doet constant zijn eigen ziel pijn. Telkens raakt die verzeilt in omstandigheden en situaties, die hem niet zullen dien.

Hoe komt dat? Omdat je hart is gebroken, maar weet jij veel geeft een paragnoste aan van Eddie.EU. Alle mensen om je heen hebben tenslotte ook een gebroken hart, en dat is je voorbeeld. Het komt dus lange tijd niet bij je op, om de verandering in jezelf te gaan zoeken.

We gaan op zoek naar een oplossing buiten onszelf om. Het verbreken van een relatie, het vinden van een andere partner. Ander werk, verhuizen, nieuwe auto, andere bank. Maar nee, niets maar dan ook niets dat jou helpt om dat gevoel te voelen, wat je zo graag zou willen voelen.

Wat je wilt voelen, weet je eigenlijk ook niet, want je weet immers echt niet dat je rondloopt met een gebroken hart. Dat is ontstaan in je kindertijd, door van alles te moeten en je dusdanig door geprogrammeerd bent geraakt, dat het voelen achterop is geraakt.

Wij spiritueel consulenten weten dat wel. We hebben direct door of je rondloopt met een hart in brokstukken. Dan neem je met ons contact op via een van de spirituele hulplijnen van Eddie.EU en dan zit je er doorheen. Of je relatie loopt niet. Of je komt niet vooruit in wat je wilt bereiken.

Allemaal tekenen dat jouw hart is gebroken in je kindertijd en de liefde je wilt bezoeken, maar door jou niet wordt toegelaten. Omdat je niet weet dat dat is wat je nodig hebt. Liefde, in de vorm van zelfliefde, zodat jij je gebroken hart kunt gaan helen.

Dat zul je alleen moeten doen. Dat kan niemand anders voor je doen en bereik je ook niet door het te zoeken bij een partner of een andere baan of meer geld. Alleen de liefde toelaten zal een gebroken hart kunnen helen.

Pas als je zo diep bent gezakt, dat je alles en iedereen bent kwijtgeraakt, je je verschrikkelijk ellendig en alleen voelt, zul je iets moeten. Volledig aan het einde van je latijn, zoek je contact in het spirituele.

Die zullen jou vertellen dat je hart is gebroken. Hoe dat is ontstaan. Dat je is wijsgemaakt dat je alles buiten jezelf om moet zoeken en klaar voor moet staan. Maar ondertussen worden de brokstukken van je eigen hart, groter en groter, waardoor je op een gegeven moment zo ziek wordt van ellende. Je niet meer op je benen kunt staan. Dat je wel iets moet gaan doen. Maar wat!

In gaan zien dat je leven tot nu toe niet door jezelf is geleefd, dat met een gebroken hart een mens niet in staat is om met zichzelf gelukkig te zijn. Dat pas als het hart wordt geheeld, dat gevoel er komt. En daarvoor zijn wij er.

Spiritueel consulenten werkzaam voor Eddie.EU. Consulteer ons gerust, wij helpen je hart te helen.