Ons gedrag bepaalt of mensen in ons leven blijven

Ons gedrag bepaalt of mensen in ons leven blijvenOns gedrag bepaalt of mensen in ons leven blijven. De tijd bepaalt wanneer iemand in je leven komt, je hart bepaalt in welke relatie je met deze persoon komt. Het gedrag bepaalt wie er in ons leven blijft. Ieder mens zijn leven is een treinreis, waarbij regelmatig we een station aandoen, waarbij mensen kunnen in en uitstappen.

Jij vervolgt je reis, zonder een eindbestemming. Die is er wel, dat is als het aardse leven stopt. Maar vanuit de ziel gezien is er dus geen eindbestemming. De manier waarop we reizen, waarop wij in het leven staan zelf, bepaalt wie er in ons leven blijft en wie er gaat.

Dit wordt niet alleen door ons bepaald, uiteraard ook door de ander. Het is de tijd die ons een persoon op ons pad geeft. Bij de een slaat de vlam in de pijp, en verlangen we naar een intieme liefdesrelatie. De ander ontmoeten we zakelijk. Familie blijft, als het goed is, altijd samen met ons op reis.

Vrienden kunnen ook komen en gaan. Maar wat zorgt er nou voor dat sommigen mensen ons hele leven met ons meereizen? En dat anderen misschien maar 10 minuten deel uitmaken van ons leven en we die persoon tijdens onze aardse reis nooit meer tegen zullen komen?

We gaan te rade bij de mediums en paragnosten van de chatwebsite Nieuwe Tijd. Zijn zijn gespecialiseerd in waar we als mens naartoe leven. Elke nieuwe generatie tenslotte, zet andere stappen dan die de generatie er voor heeft gezet.

Overigens is dit ook een trein die reist. Een generatie die op een bepaalde manier in het leven staat. Nieuwe zielen voortbrengt, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan, die dan als nieuwe ziel de boel zo kan veranderen, dat een hele generatie in die verandering meegaat.

Waar we allen uiteindelijk naartoe aan het reizen zijn, individueel, maar ook wereldwijd, is het leven te gaan leven vanuit de liefde als kracht. Telkens zetten we een stapje dichterbij naar dit moment. Hiervoor hebben we spiritualiteit nodig, om te begrijpen en toe te passen, zegt het medium van Nieuwe Tijd, een website van Eddie.EU.

De reden dat mensen blijven of niet blijven op onze trein heeft alles te maken met ons gedrag. Gedrag is aangeleerd in onze jongste jeugd. Een ieder is hier anders in. En dat maakt de mens juist heel uniek.

Maar aangezien de mens nog niet zover is om hier bewust mee om te gaan, zullen we van elkaar,. Met elkaars gedrag te maken krijgen. Zet niet twee mensen bij elkaar waarvan de een heel snel is en de ander heel langzaam in besluitvorming. Want die 2 zitten elkaar letterlijk in elkaars allergie.

Hun gedrag is zo verschillend dat ze op een gegeven moment, en naar grote waarschijnlijkheid op een boze manier elkaar gaan loslaten. Vanuit spiritueel oogpunt gezien, weten wij als mediums en paragnosten dat deze 2 mensen elkaar niet zomaar hebben ontmoet. Ze fungeren als een prachtige spiegel voor elkaar. Alleen de mens ziet dat in al zijn onbewustheid nog helemaal niet.

Zie je dat het ons gedrag is wat er voor zorgt of mensen in ons leven blijven, ja of nee. Moet je dan je gedrag gaan afstemmen op anderen? Nee, juist niet. Want ook dan gaan mensen uit jouw trein stappen. Je bent dan immers jezelf niet.

Maar moet je dan geen begrip hebben voor anderen? Voor hun gedrag openstaan. Jazeker, inderdaad, zegt een medium van Nieuwe Tijd. Want als je dat doet, groei je persoonlijk als mens. Wat jouw geest kan verrijken. De vraag is echter. Zijn wij als mens al zover?