Niemand zal mij nog mijn kracht ontnemen!

Niemand zal mij nog mijn kracht ontnemen!Niemand zal mij nog mijn kracht ontnemen! Ken je dat, zo’n moment dat je met je vuist op tafel slaat. Dat je het helemaal zat bent en hardop uitspreekt. Zo, nu is het klaar. Maar wat is er dan klaar? Heb je daar wel eens bij stilgestaan? Is het klaar met die persoon waar het niet zo fijn mee verloopt.

Of is het klaar dat jij het toelaat? En ga je vanaf nu er voor zorgen dat je dit niet meer overkomt? Want je hebt tenslotte die persoon zelf in je leven toegelaten. Of zelf gekozen voor die baan. Als we zeggen, nu is het klaar, kijken we praktisch altijd naar de situatie buiten onszelf om.

Niemand die zich dan realiseert, wacht even, ik ben het zelf die tegen zichzelf zegt. Ik ben er klaar mee. Ik ga vanaf nu het anders doen. En dan komt er een pittige periode aan. Een van vallen en opstaan.

Zeg maar gerust een gevecht. Dat je in eerste instantie ziet dat je dat met de ander hebt, om er vervolgens achter te komen dat je het met jezelf hebt. Je hebt je keer en keer in de maling laten nemen door jezelf. Je hebt keer op keer gedacht dat de ander oprecht was, dat wilde je geloven. Je hebt helemaal niet aan jezelf gedacht.

Dat is het gevecht waarin je nu verwikkeld bent. Mediums en paragnosten werkzaam voor Eddie.EU bij verschillende spirituele lijnen, zullen je allemaal hetzelfde antwoord geven. Je bent in gevecht met jezelf. Je hebt gedacht dat je goed bezig was. Je gaf alles van jezelf weg. Je was jezelf constant aan het ontkrachten.

Daarom zeg je luidt en duidelijk. Nu is het klaar. Wat is er klaar? Dat je je niet meer laat ontkrachten? Door wie? Er is maar een antwoord mogelijk. Door jezelf. En kom daar maar eens achter.

Dat maakt dit gevecht zo verschrikkelijk ingewikkeld en moeilijk. Want wie weet er nu dat die dat doet, als ons niet wordt meegegeven dat je als taak hebt, elke dag weer, er voor te zorgen dat je jezelf niet ontkracht.

Wat is dan kracht in deze? Dat is je energie, die stroomt, die alleen maar kan stromen als jij in je kracht staat. Dan gaat alles lekker, je bewaakt die kracht. Door middel van nadenken, dingen doen die bij je horen en passen, je omringen met mensen die het goed met je menen.

Zo sta je in zelfliefde en dat is je basis, van waaruit je opereert. Zolang die basis niet door jou wordt onderkend, laat je toe door jezelf, door eigen gedachten, maar ook door anderen, jou de kracht te ontnemen.

Als we niet in onze kracht staan, laten we dingen toe. Laten we ook mensen toe die ons niet dienen. Dit overkomt ons net zolang, totdat we er achter komen. Nu is het klaar. Ik begrijp nu dat ik goed voor mijzelf moet zorgen en de dagen dien te vullen met mensen en zaken die goed voor mij zijn.

Als je zover bent, laat je je de kracht niet meer ontnemen. Dan heb je balans. Dan bepaal je zelf voor het grootste gedeelte de omstandigheden in je leven, dan dat je er constant achteraan huppelt en van omstandigheid naar omstandigheid leeft.

Daar ben je namelijk klaar mee en wil je mee afrekenen. Als je er ook klaar mee bent, dat je wordt geleefd en telkens in de stress schiet, je leven maar niet soepeltjes verloopt.  Bel dan eens met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie. Die helpen je hier graag bij en geven je top inzichten mee om jezelf in je kracht te laten staan.