Eddie.eu ®
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Medium Mieke

medium miekeIk ben Mieke en werk geruime tijd  exclusief full time als all round paragnoste, sterk heldervoelend en helderwetend,  bij paragnost Eddie en heb daarnaast ook mijn therapeutische  praktijk aan huis. Ik heb voorheen mijn werk als docente gedragswetenschappen ( psychologie) en cultuur, educatief medewerkster voor diverse doelgroepen in de sociale sector en zorg, gecombineerd met het werken voor een spirituele telefonische advieslijn. Ik heb professionele opleidingen gevolgd tot Internationaal Gecertificeerd Angel Card Reader, Realm Reader en Fairyologist bij Doreen Virtue,  Archangel Life Coach  en Gecertificeerd Indigo Power Teachter bij Charles Virtue, Gecertificeerd Akasha Reader bij Deborah King. In 2000 ben ik tot Reiki Master ingewijd.

Ik heb uiteraard een hele waaier aan beroepservaringen opgedaan opleidingen verzorgen van ambtenaren …tot het coachen van gedetineerden in het gevangeniswezen en dit heeft me laten ervaren hoe kwetsbaar elk mens is, hooggeschoold of niet, het maakt geen verschil uiteindelijk. Ik ben doorheen mijn loopbaan kennis en mijn spiritualiteit blijven ontwikkelen, want uiteindelijk zijn we allemaal spirituele wezens met een aardse opdracht. Dat ik sinds mijn kindertijd omringd werd door mijn grootste helper, Aartsengel Michaël, vond ik heel normaal.

Engelen zijn dus altijd in mijn leven geweest, ik vond en vind dit nog steeds heel ‘normaal ‘. Ze hebben me niet één keer, maar meerdere keren ‘ gered ‘…duidelijk dat mijn taak er nog niet opzat.

Door de jaren heen heb ik mijn liefde voor dieren vorm gegeven door me te verdiepen in de wereld van de dieren. Ik ben mijn werkterrein op dat vlak verruimd, van mens naar dier.

Ik ben gediplomeerd energetisch dierentherapeute ( Civas) en Gecertificeerd Soul Body Fusion Practitioner ( in NL- Arno Van Dijk)

Daarnaast ben ik me verder gaan verdiepen in stervens- en rouwbegeleiding bij dieren en ben in dit domein ook gediplomeerd ( Civas, Petra Nelstein)

Omdat ik op gezondheidsvlak ook de beste adviezen wil meegeven aan de verzorgers van de dieren ben ik aan de SORAG academie ‘ Natuurgeneeskunde voor dieren ‘ gaan studeren.

Twee jaar geleden heb ik ook de intensieve opleiding tot Mindfulnesstherapeute – trainer afgerond en geef hier regelmatig zelf ook groepscursussen of schriftelijke cursussen met interactieve begeleiding.

Heel eenvoudig : doordat ik  jarenlang  met jonge opgroeiende jongeren heb gewerkt, heb ik heel veel literatuur rond Nieuwetijdskinderen, Indigo’s enz….gelezen en op die eigentijdse manier begeleid. Ik ben zelf als kind heel hooggevoelig opgegroeid, wat in mijn kindertijd niet begrepen werd, en ben hier zelf bewuster leren mee omgaan.  Een bijkomstig detail, ik heb zelf ook vier volwassen kinderen en 4 opgroeiende kleinkinderen…bijzonder mooie goddelijke geschenken.
Wil je graag een healing voor jezelf of je huisdier (en ): stuur eenvoudig een foto naar de lijn en met de toestemming van jou en je huisdier wordt het nodige gedaan.

Wil je graag de beste gezondheidsadviezen voor jou, je kind (eren) en /of je huisdier (en ): ik bekijk de situatie en voel in op wat op een bepaald moment belangrijk is.

Voor alle relatie vragen waarin je meer inzichten wenst, kan ik je ook als gediplomeerd relatie- en gezinstherapeute ( 1987)objectieve begeleiding en adviezen aanreiken.
Wil je meer weten over de Nieuwe Tijdstendenzen, en wat voor impact dit kan hebben op jouw persoonlijk leven en het leven met je partner, je familie, je vrienden? Ik kan jou hierin verder in ondersteunen, handvatten en tools meegeven om in jouw stroom mee te gaan, zonder het kind met het badwater weg te gooien.
Als Life- en loopbaancoach en met de ondersteuning van de Engelen kan ik je vragen beantwoorden over de veranderingen die gaande zijn in jouw professioneel leven.
Als ik een boodschap van een dierbaar overgegaan geliefde mag ontvangen dan aarzel ik niet om jou datgene mee te geven wat van belang is.
Heb je nood aan een luisterend oor, het gevoel van  gehoord en begrepen te worden? Voel je welkom. Niets is me te gek of te raar. Voel je niet verlegen.

Wat doe ik niet?
Ik stel geen medische diagnoses, voor mens en dier. Ik kan wel sterk invoelen, doch ik hou me steeds voor dat bij medische klachten of twijfels altijd een bezoek aan de arts, dierenarts de eerste stap dient te zijn.
Ik voorspel geen overlijden van iemand, ook al voel ik op een dieper niveau dat een nakend afscheid zich aankondigt. Alleen onze Schepper kent het juiste moment .
Alles wat gebeurt op relationeel vlak tussen mensen, in partnerrelaties bv heeft een betekenis, om te groeien, om wakker te worden, en om ethische reden verbind ik me niet om te kijken hoe het is gesteld tussen twee mensen die een nieuwe relatie hebben: de vraag ‘ duurt het nog lang ‘, ‘ gaan die twee snel uit elkaar ‘ ‘ hebben die nu ruzie ‘.. Alles vragen over jou en je partner, je opgroeiende kinderen, je huisdieren….beantwoord ik met alle liefde, respect en geduld.
Ik heb mijn manier van werken en onthou me om een reading, een consult te geven op een andere manier. De klant is altijd koning tot zolang het goed en integer voelt.
Commentaar geven op de werkwijze van collega’s of andere lijnen. Iedereen werkt volgens eigen talenten en gaven en mogelijkheden.  Voor de bellijn klik hier!!

Wil je graag even rondwandelen op mijn website en heb je nog vragen? www.miekecoigne.com

Heel veel liefs van mij
Mieke Coigné