Gesprekken met een spiritueel consulent werken helend

Gesprekken met een spiritueel consulent werken helendGesprekken met een spiritueel consulent werken helend. Waar richten we ons als we pijn hebben? Veel verdriet, liefdesverdriet, het zelf niet meer weten? Dan blijft er nog een plek over, een spiritueel consulent raadplegen. Best vreemd dat we dat niet doen, zolang alles zijn gangetje gaat.

Maar komen we in de problemen, dan gaan we ze nodig hebben. Wij, de mediums en paragnosten werkzaam bij imperium Eddie.EU vinden het niet zo vreemd. Spiritualiteit zit niet in ons systeem. Niemand die het woord hoort als die klein is, tijdens zijn opvoeding en schooltijd.

Dan heb je er ook geen enkel weet van. Pas op het moment dat je volledig vast zit, kom je vaak nog bij toeval op een spirituele website terecht. Dan moet je ook nog maar de lef en de durf hebben, om te bellen of te chatten. Vaak zijn we bang voor de antwoorden.

Dat is helemaal niet nodig, maar dat weten wij als spiritueel consulent. Jij nog niet, die voor een eerste keer belt. Gesprekken met een spiritueel consulent werken helend. Mits je je er voor openstelt, zegt medium Claire van Nieuwetijd.nl, onderdeel van Eddie.EU.

Ieder mag het uiteraard op zijn eigen manier doen. Maar wil je echt waar voor je geld, tijdens een gesprek op de chat, ga dan niet alleen vragen stellen over je toekomst. Stel ook vragen over je welzijn. Over wat je aan jezelf nog zou kunnen veranderen.

Waar je inzichten in mist. Want dan gaan de gesprekken helend voor je zijn. Dan worden het gouden gesprekken. We horen dit ook vaak terug van diegenen die vaker dan een keer de chat van Nieuwetijd.nl bezoeken.

Ze zijn tijdens een gesprek door iets getriggerd. Ze gaan er over nadenken, mee aan de slag. Ze beginnen dan dingen te zien, die ze eerst niet zagen. En door het nu wel te zien, anders te zien, zien ze ineens ook de situaties anders.

Dat zijn hele mooie gesprekken, geeft medium Claire aan. Daar doen wij het voor als medium en paragnost. Dat we een ieder die contact zoekt in het spirituele en het paranormale, helpen met helen. Helen waarin dan, medium Claire?

Helen in liefde, terug naar de bron, waar het in het leven allemaal om draait. En dat is niet wat we als mens belangrijk hebben gemaakt. We komen daar op een gegeven moment allemaal achter. Dat we onze focus hebben gelegd, op geld verdienen, kopen. Er mooi en goed uit willen zien. Maar ondertussen van het woord liefde, hoe we het juist dienen toe te passen geen kaas gegeten.

Dat uit zich  niet alleen in verbroken relaties, ook in teleurstellingen in jezelf. Dat je hard je best doet en niemand die het ziet. Dat je altijd klaarstaat, maar nooit een dank je wel krijgt. Dan je wordt ontslagen en niet begrijpt waarom.

Dan is een gesprek met een spirituele ondergrond helend. Dan ga je het ineens begrijpen. Je gaat het zien. Je gaat het snappen, beseffen, dat zoals je hebt geleefd, je nooit tevreden en gelukkig zal gaan maken.

Dat wil je het leven leven, zoals je het wilt voelen, drastische veranderingen op zijn plaats zijn. Heb je die door, na een paar spirituele consulten, ben je geheeld. Je bent heel geworden. Je hebt je eigen ziel ontmoet en gezien. Je gaat die koesteren, beschermen tegen onheil en kwaad.

Ben je daar beland, dan kan niemand jou nog negatief raken. Alleen maar positief. Dit is de kracht van spiritualiteit. Het heelt altijd.