Er kan niemand mooier, leuker en beter zijn dan jij

mooier, leuker Er kan niemand mooier, leuker en beter zijn dan jij. Oftewel jij bent perfect! Hoe zou het zijn als we allemaal met het idee leven dat we allemaal de mooiste, de leukste en de beste zijn. Let op hè, allemaal! Want daar ligt het geheim in verscholen, van een perfect leven en samen zijn.

Als we namelijk dit allemaal zouden denken en naar zouden handelen, weet je wat er dan gebeurt? We hebben op geen enkele manier meer behoefte om met een masker op te lopen. Om onszelf te kort te doen, om een ander iets niet te gunnen, jaloers te zijn, te manipuleren, iemand te willen onderdrukken. We spelen geen machtsspelletjes meer met elkaar.

We vinden namelijk zoals we zijn, onszelf perfect! En wat roepen we nu allemaal in koor? Niemand is perfect! Als medium zijnde, werkzaam voor Eddie.EU zou ik wel van de daken willen schreeuwen, dat het zinnetje, niemand is perfect, niet klopt.

Dat het juist zo is, dat iedereen perfect is zoals die is. Waardoor we het willen nastreven van perfectie acuut zouden gaan stoppen. Eindelijk bevrijden we onszelf dan van al dat moeten, slijmen, kruipen, ons mooier maken door middel van make up, kleding, woordgebruik.

Dit alles zou wegvallen in een perfecte wereld! Hoe vind je dat. Dat is toch wat iedereen wil en fantastisch zou vinden. Rust in je hoofd, je niet meer druk maken of je wel goed overgekomen bent, of je het juiste hebt gezegd of gedaan.

Dat alles valt weg, er is geen behoefte meer aan. Want iedereen vindt zichzelf perfect zoals die is. En zo is het aardse leven voor ons, als prachtige zielen ook bedoeld. We maken er alleen allemaal zo’n enorm potje van.

We streven perfectie na, maar op een totaal verkeerde manier. We hoeven het niet na te streven, we zijn het namelijk allemaal al. Hoe bijzonder is het dat een ieder anders uit de bakkerij komt gerold? Je wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is?

Maar ook hoe bijzonder of het is, dat dit zo werkt. Miljarden mensen op de wereld en allemaal net even anders. En dan gaat de mens aan de slag met zijn leven in te vullen. Leert zijn kinderen allemaal om mooi te zijn, perfect te zijn, beter te zijn. Terwijl als je je kinderen mee zou geven, dat ze perfect zijn, zoals ze zijn, ze een zoveel fijner leven zouden hebben.

Zie je de dualiteit! Op de een of andere manier willen we een ieder meegeven dat ze mogen zijn zoals ze zijn, maar toch ergens worden we in een fuik geduwd met zijn allen, dat we net precies het tegenovergesteld gaan doen.

Dat is zo vreemd, als je eenmaal begrijpt wat het doel van hier op de aarde is. Dat is namelijk helemaal niet zoals we het nu doen. Perfecte plaatjes willen neerzetten. Nee, vanuit de gedachte leven dat je perfect bent.

Wij gaan het niet meer meemaken, wanneer het zover is. Dat het er van komen gaat, weet ik als medium werkzaam voor Eddie.EU zeker. Als je met een helikopterview terugkijkt over wat er in de gescheidenheid is gebeurd, dan zie je verduidelijk de grote stappen die de mensheid al heeft gezet, richting zichzelf perfect te vinden zoals die is.

Maar we zijn er nog lang niet. Dan zullen we als mens toch eerst heel veel wijsheid tot ons moeten gaan nemen, naast de kennis die we nu opdoen. Spirituele wijsheid wel te verstaan en laat dat nou nog steeds geen bestaansrecht hebben.