Eddie.eu ®
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Eddie.eu heeft een allround website laten maken

paranormaal eddieEddie.eu heeft een allround website laten maken. Op Eddie.eu vind u een Spiritueel kaartleg spel. Zo kunt u elke dag een spiritueel kaartje van de dag trekken en af en toe een verleden heden en toekomst kaartje leggen.

Wij van Eddie.eu proberen ook de leukste spirituele video’s voor u op onze website te krijgen. Zo kunt u via onze website luisteren naar de mooiste meditatie en visualisaties.

Nieuws van de dag bestaat uit verschillende dagbladen en roddelbladen zo ook Merlijn, een Spirituele internet radio station.

Eddie.eu heeft ook gewone spelletjes laten ontwikkelen. Jong en oud kan hier gebruik van maken. Eddie.eu heeft nu ook reclame blokken zodat een ieder die goed vindbaar wilt zijn tegen betaling zijn banner/reclame op deze website Eddie.eu kan plaatsen. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden aan verbonden.

Ons paradepaardje op deze website van Eddie.eu is de paranormale chat. Als u een chat consult met een medium aangaat heeft u de mogelijkheid om het medium live te zien en te horen praten. Als u zich ook wilt laten zien en horen aan het medium hoeft u alleen de cam van uw computer aan te zetten. Natuurlijk moet u wel aangeven of u dit wilt.

Als u zich aanmeld bij het medium gaat het medium ervan uit dat het een standaard chat sessie is!!
Voor onze Spirituele chat en Sms service zijn wij altijd op zoek naar Spirituele consulenten. Spirituele consulenten kunnen zich aanmelden via het contact formulier!! Ook voor een kleine vraag kunt u bij Eddie’s mediums terecht. Hiervoor hebben wij de Sms service. Deze is ook te vinden op Eddie.eu

Zoals u kunt lezen bied Eddie.eu u veel mogelijkheden. Wij blijven eraan werken om deze website zo uitgebreid mogelijk te maken. Dit kan ook met uw hulp. Als u een idee hebt om Eddie.eu verder uit te breiden of u heeft een ervaring mee gemaakt op spiritueel gebied of u wilt leuke teksten schrijven voor Eddie.eu dan bent u bij ons van harte welkom. Voor leuke spirituele verhaaltje geven wij graag een vergoeding. Deze moeten wel uniek zijn en mogen niet op het internet geplaatst zijn. Vul hiervoor ook het contactformulier in.

Wij wensen u veel plezier met al het goede te vinden op Eddie.eu