De zin van het leven schrijven wij ieder voor zich

De zin van het leven schrijven wij ieder voor zichDe zin van het leven schrijven wij ieder voor zich. We hebben ze allemaal, die periodes dat je bij jezelf denkt, waar doe ik het allemaal voor. Wat heeft het leven eigenlijk voor zin. Die periodes kunnen soms best lang duren, dat wil dat nog niet zeggen, dat je in een depressie bent belandt.

Het is namelijk heel normaal of je af en toe af te vragen, wat is de zin van het leven? Als je er bewust bij stil gaat staan, zegt paragnost bob van de spirituele website Paragnost Eddie, dan kun je zomaar ineens even helemaal nergens meer zin in hebben. De zin van het leven zie je dan als alsmaar moeten.

Je moet opstaan, je moet aankleden, je moet eten, boodschappen doen, schoonmaken, opruimen, werken en tel daarbij al die kopzorgen, elke dag weer. Wat heeft dat leven dan voor een inhoud? Nou inderdaad, als je het zo gaat bekijken is er niets waar je nou echt warm voor loopt.

Wat ontbreekt er dan aan? Vrijheid wellicht dat je niets moet. Zorgen wellicht, waardoor je elke dag voort strompelt. Een gevoel van eenzaamheid, alleen zijn, niemand om je heen. Er alleen voor staan.

Wat is dan de zin van het leven? We leggen de vraag voor aan paragnost Bob van Paragnost Eddie. De zin van het leven is kiezen voor geluk. Ja, dat is makkelijk, maar dat voel ik nou juist niet. Waar loop je warm voor, wat maakt je blij. Doe je waar je goed in bent, help je anderen, verbind je je met anderen?

Als je datgene doet waar je warm voor loopt, geeft dat je energie. Die energie maakt je weer enthousiast en zo kom je bij de zin van het leven, zegt paragnost Bob. Dat je dat af en toe kwijtraakt, daar ben je mens voor.

Een mens is een ziel en die ziel kun je soms mee onder je arm lopen. Vanuit spiritueel oogpunt gezien, is dat af en toe noodzakelijk. Voor je eigen spirituele groei. Het is de spirit, ons vuur wat ons de vreugde en de zin van het leven geeft.

Maak je geen periodes mee dat er iets misgaat, zul je merken dat je de zin van het leven ook ontgaat. Op de een of andere manier zijn we allen verbonden met een soort van superkracht. De liefde, de allesomvattende kracht, die er altijd weer voor zorgt dat we weer zin in het leven krijgen.

Ben je de betekenis van het leven kwijt, kan een goed gesprek met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie wonderen doen. Ik, zegt Bob, paragnost bij Paragnost Eddie, heb bijvoorbeeld een lijntje met boven.

Als jij met mij belt, dan heb ik heel snel door waarom jij de zin van het leven even niet kunt voelen. Ik bied je dan inzichten in je huidige leven, maar ook in je verleden, waardoor je op dit punt bent beland. Zo kun je voor jezelf de balans opmaken, waarom jouw vuurtje niet brandt.

Ik bied je daarnaast handvatten om het vuur in je weer op te stoken en weer lekker te laten gaan branden. Dat is de kracht van een spiritueel consult. De zin van het leven heeft dus echt alleen maar met spiritualiteit te maken.

Daarom snappen wij mediums en paragnosten die dit werk met heel onze ziel en zaligheid elke dag uitvoeren, niet, dat spiritualiteit geen onderdeel uitmaakt bij onze opvoeding. Het is juist het enige wat er toe doet! Dan ontneem je de mens toch niet, de zingeving van het leven? Dat geef je een ieder toch mee. Dat gun je toch iedereen.