Eddie.eu ®
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

De spirituele paragnosten chatlijn Eddie

paragnosten chatDe spirituele paragnosten chatlijn Eddie is een aantrekkelijke, fijne en betrouwbare manier om kennis te maken met de werking van de chatlijn en de mediums/ paragnosten die zich ter beschikking stellen om al jouw vragen te beantwoorden.

Een extra troef is dat de medewerkers in meerdere talen consulten, readingen geven nl, Engels, Frans, Duits, Spaans en natuurlijk Nederlands. Steeds meer mensen maken een account aan op de chatlijn, waarin je wel gevraagd wordt je naam in te geven. Zodra je je aanmeldt krijg je 2 minuten gratis kennismakingstijd met het medium/de paragnosten van jouw keuze.

Hou er rekening mee dat het onmogelijk is in 2 minuten een degelijke reading te ontvangen. Wil je graag via dit kanaal toch een reading ontvangen, dan adviseren we gemakkelijk heids halve onmiddellijk voldoende credits aan te kopen, zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

De chatlijn kent meer en meer succes, dank zij het team dat zich voor de volle 100% inzetten.

Lees ook eens rustig de ervaringen van onze klanten.

Een andere belangrijke troef is dat deze  (KLIK HIER)  chatlijn de goedkoopste is van Europa.

We vragen ook via dit kanaal om de mediums/ paragnosten met respect te benaderen, geen discriminerende taal te gebruiken, noch onethische foto’s te sturen, dat kan leiden tot onmiddellijke uitsluiting nog van de chatroom gebruik te maken.

De spirituele paragnosten chatlijn Eddie is in verdere groei en functioneert uitstekend door het uitmuntende top team.

Maak vandaag nog een account aan en ervaar het zélf Klik hier voor de Paragnosten chat

Hartelijk welkom!