Eddie.eu ®
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

De paragnostenlijn Eddie

paragnosten lijnDe paragnostenlijn Eddie is een sterk onderbouwde spiritueel levens- en advieslijn waar alle medewerkers volgens eigen deskundigheid gescreend worden.

Alle medewerkers beschikken over uitmuntende kwaliteiten volgens eigen disciplines. In eerste instantie werkt iedereen als medium, paragnost en daarnaast hebben ze extra troeven, die het onderscheid maken met veel andere bellijnen. In eerste instantie is de ploeg van medewerkers elke dag, 7 dagen op 7, tot in de heel laten uren bereikbaar. Een luisterend oor bieden is minstens even belangrijk bij deze spirituele lijn.

De meeste mediums/ paragnosten onderscheiden zich als ervaren en degelijk opgeleide relatie- loopbaancoaches en ook deskundig op juridisch vlak, zijn internationaal opgeleide Engelenkaart readers, Tarot deskundigen, gespecialiseerd in Lenormand, ervaren healers voor mens en dier, geven als Reiki Master/ Shamballa Master healingen op afstand, werken vanuit het Sjamanisme, geven je een duidelijk astrologisch beeld in relaties- loopbaan- gezondheid…, zijn up-to -date met alle nieuwe tendenzen in de Nieuwe Tijd ( het Watermantijdperk).

De paragnostenlijn Eddie heeft nog veel meer troeven en mogelijkheden: er is de mogelijkheid tot een kwaliteitsvolle fotoreading ( ook van je huisdieren), er is de mogelijkheid een emailconsult aan te vragen, waarin je vragen op een helderen en duidelijke manier worden beantwoord, en er is ook de paragnostenchatlijn dewelke ook bemand wordt door meertalige mediums. De paragnostenchatlijn is in eerste instantie een manier om kennis te maken met de spirituele wereld, met de mediums. Het is een uitstekende manier voor mensen die liever chatten dan bellen.

Bij de paragnostenlijn Eddie is er ook een Engelse lijn actief, waar ook mediums stand by zijn die vloeiend Engels praten.

Het grote succes van de paragnostenlijn Eddie is de diverse en uitgebreide  mogelijkheden, sterke en ervaren mediums, de continuïteit van bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en de zin voor eigen groei en spirituele ontwikkeling.

Een lijn in voortdurende ontwikkeling en vernieuwing! Klik hier voor Paragnost Eddie & Consulenten.

 

Paragnosten chat

Wil je liever chatten met een medium, dan kun je terecht bij paragnosten chat. Hier kun je direct met een medium, healer of paragnost chatten.

Vragen

Je kunt vragen stellen op elk gebied van je leven: werk, liefde, gezondheid. Heb je vragen over je liefdes partner, wil je weten wat hij/zij over je denkt? Wil je weten of het standhoudt, en of hij of zij een tweelingziel of zielsverwant van jou is? Neem dan contact op met een medium via onze chat.

Wat heeft het medium van jou nodig? Het medium heeft doorgaans jouw naam nodig, en geboorte datum. Ook van de persoon waar je een vraag over wilt stellen. Je kunt ook via de chat een foto uploaden van jezelf, of je partner, zodat het medium zich hier direct op kan afstemmen.

Je kunt ook vragen stellen over je Gidsen, Engelen, of contact met een geest krijgen, via een medium die dit bij zijn profiel heeft staan.

Een tip is ook om je vragen van tevoren op te schrijven. Zodat je ze niet vergeet. Geef het medium wel de tijd om zich op jouw energie af te stemmen.

Heb je vragen over hooggevoeligheid, of je zelf intuïtieve gaven hebt, of dat je een nieuwetijdskind, HSP’er of Starseed bent? Vraag het aan het medium of de paragnost op onze site. Zij kunnen invoelen op jouw energie, en antwoorden doorkrijgen via hun gaven (heldervoelen-, zien-, horen-, ruiken-, weten).

Heb je helemaal geen vraag, dan kun je ook gewoon blanco het consult instappen, en vragen om een algemene reading, of kaartlegging. Het medium kan ook kijken naar terugkerende thema’s in jouw leven, en hoe je dit zou kunnen doorbreken.

Healing op afstand

Ook kun je een healing ondergaan. Kijk naar de profielen, deze healers kunnen klanten op afstand behandelen. Zo kun je in je eigen vertrouwde omgeving, een behandeling ondergaan.

En direct feedback krijgen van de healer over jouw blokkades. Je aura en chakra’s kunnen gezuiverd worden, en je kunt goed geaard worden, om negatieve energie af te voeren. Zodat je opgeladen je dag kunt vervolgen.

Buitenlandse mediums

Spreek je goed Engels, dan kun je bij ons ook in contact komen met mediums uit het buitenland. Het unieke van onze site is dat wij mediums hebben uit allerlei verschillende landen uit Europa, en uit Amerika. Als je wilt kun je dus in contact komen met professionele mediums uit het buitenland. Hierin onderscheiden wij ons van andere sites.

Let op, het medium kan je alleen tips geven, jij beschikt over Vrije Wil. Daarom kan de toekomst ook nooit 100% voorspeld worden, omdat je zelf je eigen toekomst creëert, met de keuzes die je maakt.

Ben je tevreden over je chat consult, dan kun je je ervaring HIER achterlaten.

© Paragnosten Chat