Bij meer mensen gaat hun derde oog open

Bij meer mensen gaat hun derde oog openBij meer mensen gaat hun derde oog open. We bezitten allen een derde oog. De plek waar deze zich bevindt, is in het centrum van je voorhoofd, net iets boven je wenkbrauwen. Lang niet iedereen is er mee bekend. Laten we eens kijken waarvoor het dient en wat de reden is dat bij steeds meer mensen het derde oog opengaat.

We leven in een donkere tijd. Een tijd waarin we meer en meer op onszelf zijn aangewezen. Er zijn mensen op de vlucht. Er zijn mensen die geen brood meer op de plank hebben. Elke dag gebeurt er wel iets momenteel, na 2 tropenjaren, waarvan we nooit hadden gedacht, dat het kon.

Na donkere tijden komen lichtere tijden. In een tijd waarin er chaos heerst, gaan we vaak op zoek naar veiligheid en houvast. Die vinden we dan in spiritualiteit. Niet zo gek, het is de mens die voorop staat in de spiritualiteit.

Ineens zien we duidelijk, dat alles wat we zo belangrijk vonden, niet meer telt. Dat is ook de reden van deze donkere tijd. Het wakker schudden van de mensheid, om weer te gaan zien wat echt belangrijk is in het leven.

Dat we volledig aan het doorschieten waren in alles wat we niet echt nodig hebben. De wegwerpmaatschappij tierde welig. Nu iedereen de broekriem moet aantrekken. Omdat alles vele malen duurder wordt, denk aan verwarmen en verlichten van je huis, auto kunnen rijden, boodschappen. Moeten we heel goed nadenken, wat wel en niet kan. Zo worden we gestimuleerd naar de dingen te gaan kijken die werkelijk echt nodig zijn.

Dit alles maakt dat bij mensen hun derde oog opengaat. Het is ons zesde chakra. Het  staat voor intuïtie, verbeelding, wijsheid en visualisatie. Ineens kunnen we niet meer op de automatische piloot draaien. We moeten bewuster omgaan met ons geld.

Hierdoor neemt onze wijsheid toe, omdat we ons nu gaan realiseren wat we allemaal heel gewoon hebben gevonden en dat nu niet meer is. We denken nu wel een paar keer eerst goed na, voordat we overgaan tot een grote aankoop.

Mediums en paragnosten van Eddie.EU zijn zich hier al heel lang van bewust en wisten ook dat deze tijd er aan zat te komen. Het kon namelijk allemaal niet op. Dan treedt er een wet in werking, die ons allen terugfluit. Neem eens wijsheid tot je, zegt die wet.

Daardoor open je je derde oog. Bij pasgeborenen staat dit volledig open. Om op een gegeven moment uit beeld te verdwijnen. Dit oog is de verbinding met het Goddelijke, het hogere zelf, het universum.

In barre tijden zoeken we naar verlichting, oftewel oplossingen. Hiervoor visualiseren we hoe of we graag zouden willen dat het leven er uit ziet. Onze intuïtie staat op scherp. We moeten immers alert zijn op wat we doen en uitgeven.

Niets is meer vanzelfsprekend en het derde oog helpt onze creatieve geest om het juiste pad te kiezen, om het leven weer aangenaam te maken. Ondanks de negatieve omstandigheden, die er momenteel zijn.

Het derde oog openen zie je kleine filmpjes, als een soort van flits, die voorspellend kunnen zijn. Zo weet je intuïtief wat het beste is voor jezelf en waar we naartoe gaan. Na een donkere tijd kan dat alleen maar verlichting zijn! De spiritueel hulpverleners van Eddie.EU staan je graag bij, bij het openen van dit hele bijzondere oog.