5 Signalen dat je te veel geeft in een relatie

5 Signalen dat je te veel geeft in een relatie. Alles, maar dan ook werkelijk alles hebben we over. Als we onze liefde van onze dromen hebben gevonden. Nou, laten we het een geliefde noemen. Dan pakken we direct de koe bij de horens. We noemen een partner, liefde, maar weet je, liefde komt niet op je pad. Maar een geliefde wel.

5 Signalen dat je te veel geeft in een relatie

Door je bewust te zijn van het verschil, ga je al anders naar liefde kijken. Je hoeft namelijk niet iets te doen voor de liefde. Dus alles, maar dan ook werkelijk alles over hebben, voor de ander is een grote valkuil voor velen.

We zijn zo blij met de ander. Dat we onszelf volledig wegcijferen en weet je waarom we dat doen? We zijn geen liefde gewend! Als we dat wel gewend zouden zijn, namelijk. Dan zouden we heel veel over hebben voor de ander. Maar we zouden niet alles weggeven.

We zouden zoveel geven, dat we onszelf niet kwijtraken. En om die reden 5 signalen waaruit je kunt opmaken dat jij te veel van jezelf weg-geeft in een relatie. Dat je daardoor een keer op een punt komt, dat je het niet meer trekt. Daar de ander dan de schuld van gaat geven, maar je het alleen maar aan jezelf te wijten hebt.

5 Signalen dat je te veel geeft in een relatie

1. Altijd zorgen maken over de relatie

Je maakt je altijd zorgen over de relatie. Of je partner wel blij genoeg is met je. De ander wel te vertrouwen is. Of de ander je niet zal verlaten. Als je hier mee bezig bent, geef jij te veel in de relatie en leid je je eigen leven onvoldoende.

2. Alles van je partner willen weten

Je vraagt constant aan je partner waar hij is, wat hij heeft gedaan. Je wacht op het tijdstip wanneer die heeft aangegeven thuis te zijn. Als die er dan niet is, maak je je zorgen. Haal je van alles in je hoofd. Ga je bellen en appen en vragen stellen. Je geeft te veel in deze relatie. Je focus ligt te weinig op de relatie met jezelf.

3. Elke verandering bij je partner geeft stress

Als je partner met iets zit, maak jij je zorgen. Je gaat aan hem trekken, vragen stellen, of er iets is. Want je maakt je direct zorgen dat het met jou te maken heeft. Om die reden ga je nog een stap harder lopen hem naar de zin te maken. Jij bestaat niet in deze relatie. Jouw bestaan heb je ingeleverd voor de relatie. Daarbij houd je zijn gedrag minuscuul in de gaten. En bij de kleinste verandering, schiet je in de stress.

4. Ontzorgen van je partner

Je ontzorgt je partner. Want je hebt alles zo geregeld en georganiseerd, dat je hem volledig in de watten legt. Je gaat zelfs voor hem vacatures zoeken, als hij werkloos is geworden. De eigen verantwoordelijkheid van de ander volledig aan het overnemen. Maar een eigen leven heb je niet. Alles draait om de ander. Je gaat daar zo ver in, dat je zelf niet in de gaten hebt, dat je afstevent op een breuk. Je partner geef je hiermee namelijk het gevoel. Jij kan het niet, ik doe het wel. Jouw partner voelt zich door jou hierdoor op geen enkele manier gezien en begint van de rol waarin hij wordt geduwd, het kind, enorm te balen. Hij kan namelijk aan jou op geen enkele manier laten zien, iets voor jou over te hebben. Je gunt hem hier geen ruimte voor.

5. Nooit iets voor jezelf vragen

Je vraagt voor jezelf nooit iets. Sterker nog, je gaat gesprekken uit de weg. Want je durft deze niet aan te gaan, bang dat je partner boos wordt. Ondertussen stapel je allerlei emoties op en die gooi je de ander regelmatig voor de voeten. Die is zich nergens van bewust, logisch. Zolang jij niet aangeeft wat je dwars zit, weet de ander het ook niet.

Doorbreek deze destructieve patronen

5 Signalen dat jij te veel geeft in de relatie, waarmee je de relatie ondermijnt. Goed om ze tot je door te laten dringen en als je behoefte voelt ze beter te begrijpen en te willen veranderen. Neem dan eens contact op met een spiritueel consulent op de website Eddie.EU.